Samstag, 29. September 2012

قرائتی: دانشجويان زنان بيوه را صيغه کنند بعد بروند ازدواج کنند


به گفته محسن قرائتی، رئيس ستاد اقامه نماز ايران، دانشجويان پسری که امکان ازدواج ندارند، می‌توانند زنان بيوه جوان را صيغه کنند و پس از پايان تحصيلاتشان بروند و ازدواج کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، محسن قرائتی، رئيس ستاد اقامه نماز ايران امروز چهارشنبه پنجم مهرماه، در مراسم آغاز سال تحصيلی دانشگاه پيام‌ نور با تأکيد بر اينکه "ازدواج موقت معنی‌اش اين نيست که دختران دانشجو در دانشگاه صيغه شوند"، گفت: "دانشجويان پسری که امکان ازدواج ندارند اما تمايل دارند که ازدواج کنند، می‌توانند با زنان بيوه جوانی که آمادگی دارند ازدواج کنند تا پس از اينکه تحصيلاتشان به پايان رسيد بروند و ازدواج کنند."

وی با بيان اينکه چند سال پيش دادستان تهران اعلام کرد ۵۰۰ هزار زن جوان بيوه در کشور وجود دارد، گفت: "شايد اکنون تعداد اين زن‌ها به يک ميليون نفر رسيده باشد. اين زن‌ها برای اينکه به گناه نيفتند چه کاری  بايد انجام دهند. آيا همه اين افراد بايد خودشان را حفظ کنند؟ يا اينکه بايد گناه کنند يا اينکه بسوزند و بسازند؟ "

قرائتی، ازدواج موقت را "تنها راه حل مشکل جوانان ايرانی" دانست و افزود: "منشاء تهاجم فرهنگی در کشور ما از غريزه جنسی است."
وی با حمايت از جدايی دختران و پسران در دانشگاه‌ها تأکيد کرد: "آقايان صبح‌ها و خانم‌ها بعدازظهر‌ها سر کلاس‌ درس حاضر شوند."



رئيس ستاد اقامه نماز ايران پيش ازاين نيز در شهريورماه سال جاری موضوع ازدواج موقت در دانشگاه‌ها را مطرح کرده و گفته بود: "مسئله ازدواج موقت بايد در دانشگاه‌ها راه بيفتد؛ وگرنه در محيط دانشگاه انجام حرام و گناه افزايش پيدا می‌کند. بنابراين بايد برای ازدواج دانشجويی فکر اساسی شود."

وی با انتقاد از مسئولان گفته بود:" شما خودتان را سر کار گذاشته‌ايد و هيچ اقدامی در مورد جداسازی دختر و پسر از يکديگر انجام نداده‌ايد؛ چه اشکالی دارد که ما اينها را به جز در موارد ضروری از يکديگر جدا کنيم."

يکی از موافقان ازدواج موقت در ايران، علی مطهری، نماينده اصولگرای مجلس دهم است. وی که سال گذشته با حذف ماده ٢٣ لايحه حمايت از خانواده در مجلس مخالفت کرد در سخنان خود بارها از ازدواج موقت جوانان دفاع کرده و آن را راه حلی برای جلوگيری از دوستی بين دختران و پسران حتی در حد صحبت کردن و معاشرت عادی دانسته است.

مطهری رد چندهمسری  را به معنای "رضايت به رواج فحشا" دانسته و تأکيد کرده بود:" اگر کسی در شرايطی باشد که به گناه می‌افتد و دچار فشار روحی و روانی می‌شود چنانچه امکان ازدواج دائم نيست، اسلام نگفته به خودت فشار بياور، بلکه راه حل ازدواج موقت را پيش پای او گذاشته است."

اسفندماه سال گذشته، مجلس شورای اسلامی ايران در لايحه حمايت از خانواده ثبت ازدواج موقت را با سه شرط "باردار شدن زوجه، توافق طرفين و شرط ضمن عقد" تصويب کرد.

برخی فعالان حقوق زنان معتقدند الزام به ثبت ازدواج موقت به نوعی به اين‌گونه ازدواج که اغلب هم از سوی مردان متأهل انجام می‌شود، رسميت می‌دهد و ترويج چندهمسری به شمار می‌‎آيد.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen