Freitag, 30. März 2012

تقویت ناوگان آمریکا در خلیج فارس


 نیروی دریایی ایالات متحده در هفته‌های آینده چهار ناو مین‌یاب به سوی آبهای خلیج فارس روانه می‌کند. در شرایط تنش سیاسی با ایران، آمریکا حضور نظامی خود در خلیج فارس را تقویت کرده است.
به گفته فرمانده‌ نیروی دریایی ایالات متحده، در اواخر ماه آوریل ۴ رزمناو مجهز به تجهیزات مین‌یابی از بنادر امریکا به سوی آبهای خلیج فارس حرکت می‌کنند.
این خبر که توسط خبرگزاری سی‌ان‌ان منتشر شده است، پیش از این توسط دریاسالار جاناتان گرینرت، فرمانده نیروی دریایی آمریکا، در برابر کمیته خدمات مسلح مجلس سنای کنگره تائید شده بود.
دریاسالار گرینرت به سنا گزارش داده بود که نیروی دریایی به زودی ۴ ناو مین‌روب و همچنین ۸ هلیکوپتر مین‌یاب را برای تقویت ناوگان آمریکا به منطقه خلیج فارس اعزام می‌کند، که در منطقه با تجهیزات دریایی بریتانیا همکاری خواهند داشت.
چهار رزمناوی که به تجهیزات کشف و خنثی‌سازی مین مجهز هستند، هر یک دارای ۶۰ نفر خدمه می‌باشند.
به گزارش سی‌ان‌ان، در اوایل ماه جاری نیروی دریایی ارتش امریکا ۴ هلیکوپتر پیشرفته "سی دراگون" (اژدهای دریا) به خلیج فارس فرستاده است که با امکانات کشف و نابودی مین مجهز هستند.
مقابله با "بستن تنگه هرمز"
این نقل و انتقالات به قصد تقویت حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس و در واکنش به تهدیدات جمهوری اسلامی مبنی بر بستن "تنگه هرمز" انجام می‌گیرد. تنگه هرمز مهمترین معبر دریایی برای صدور نفت از کشورهای کرانه خلیج فارس است.
مقامات آمریکایی اعتقاد دارند که اگر جمهوری اسلامی قصد بستن تنگه هرمز را داشته باشد، این امر را از راه مین‌گذاری در خلیج فارس انجام خواهد داد تا کشتی‌های تجارتی یا نظامی امکان تردد نداشته باشند. نگرانی اصلی نیروی دریایی آمریکا از جانب مین‌های زیردریایی است که در کف دریا قرار می‌گیرند و جمع‌آوری آنها دشوار است.
ارتش آمریکا در حال بررسی تجهیزاتی است که می‌توانند به کمک اشعه لیزری مین‌های پخش شده در دریا را کشف و نابود کنند. مقامات نظامی حاضر نیستند درباره این تجهیزات و همچنین درباره حجم تدارکات نظامی در خلیج فارس اطلاعات بیشتری بدهند.
نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های آینده ناوگان "یواس‌اس پونس" را به خلیج فارس اعزام می‌کند که به عنوان پایگاه عملیاتی، پشتیبانی و سوخت‌رسانی عمل خواهد کرد.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen