Montag, 28. Mai 2012

رأی تعطیلی دائم خانه سینما صادر شد

فارس به نقل از مرکز روابط عمومی,اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی, هیات رسیدگی به امور مراکز فرهنگی در آخرین نشست خود بررسی مجدد صلاحیت خانه سینما را در دستور کار قرار داد و در نهایت , پس از بررسی همه جانبه فعالیت و ملاحظه کلیه اسناد و مدارک , این تشکل را فاقد هرگونه وجاهت قانونی دانست .
بنابراین گزارش جلسه هیات رسیدگی به امور مراکز فرهنگی با توجه به دادنامه شعبه اول دیوان عدالت اداری که صلاحیت رسیدگی به وضعیت تشکل موسوم به خانه سینما را منوط به بررسی و اعلام نظر قطعی این هیأت دانسته است،تشکیل شد.

جانشين فرمانده نيروی قدس دخالت سپاه در حوادث سوريه را تاييد کرد

جانشين فرمانده نيروی قدس سپاه پاسداران در گفت و گو با يک خبرگزاری ايرانی تاييد کرد که نيروهای نظامی جمهوری اسلامی در حوادث سوريه دخالت کرده اند ولی گفت که اين دخالت برای جلوگيری از «کشتار مردم» بوده است.

اسماعيل قاآنی در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری ايسنا با اشاره به «حضور موثر نيروی قدس سپاه پاسداران در سوريه» گفت: «تا وقتی که در سوريه نبوديم کشتارهای مردم آن توسط معارضين زياد بود اما با حضور جمهوری اسلامی به طور فيزيکی و غير فيزيکی جلوی کشتارهای بزرگ در سوريه گرفته شد.»

سردار پاسدار قاآنی تصريح کرد: «با وجود تمام اشکالاتی که دولت سوريه دارد و ما برای رفع آنها متذکر بوده ايم، اما سوريه جغرافيای مقاومت است و علت فشارهای آمريکا و اسرائيل به اين دليل است که ديدند تصرف آن امکان پذير نيست.»

لحظاتی پس از انتشار اين گفت و گوی اختصاصی، لينک آن در سايت خبرگزاری ايسنا از دسترس خارج شد. با اين حال ديگر سايت های ايرانی اصل اين خبر را انتشار داده اند.

اين نخستين بار است که يک فرمانده ارشد سپاه پاسداران گزارش منابع غربی درباره دخالت نيروهای نظامی ايران در سرکوب مردم سوريه را تاييد می کند. تا پيش از اين مقام های وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی هر گونه دخالت تهران در امور سوريه را رد می کردند و کشتار مردم سوريه را به مخالفان و نيروهای القاعده نسبت می دادند.

نا آرامی های سوريه و اعتراض ها به رژيم بشار اسد که بيش از يکسال است ادامه دارد دستکم ده هزار کشته بر جای گذاشته است.

ايالات متحده آمريکا در ماه های گذشته بارها سپاه پاسداران ايران بويژه شاخه برون مرزی آن، نيروی قدس، را متهم کرده بود که علاوه بر دخالت مستقيم در سرکوب های سوريه، «تجهيزات الکترونيک بسياری» را با هدف مقابله کاراتر نيروهای امنيتی سوريه بر صد مخالفان در اختيار دمشق قرار داده است.

روزنامه واشينگتن پست اسفندماه گذشته به نقل از منابع اطلاعاتی آمريکا گزارش داد که دخالت نيروهای سپاه پاسداران ايران برای سرکوب ناآرامی‌های سوريه و از بين بردن کانون‌های مقاومت عليه نيروهای نظامی تحت فرمان بشار اسد، «بسيار گسترده» است.

به نوشته اين روزنامه، در کنار فرماندهان سپاه که با حضور در سوريه به اين کشور مشورت می‌دهند، اسلحه، مهمات و همچنين پول نقد زيادی از سوی ايران در اختيار سوريه قرار گرفته است.

اين روزنامه افزوده بود که در تابستان سال ۱۳۹۰ دستکم پنج ميليارد دلار با «فرمان آيت‌الله خامنه‌ای» به سوريه داده شد.

در ماه های اخیر گزارش های مختلفی درباره دیدارهای قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس، از سوریه منتشر شده است که هدف از آن اعلام حمایت از رژیم بشار اسد و هماهنگی میان نیروهای امنیتی سوریه برای برخورد با مخالفان حکومت عنوان شده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا قاسم سلیمانی و محسن چیذری، یکی از فرماندهان ارشد نیروی قدس را به دلیل دخالت در سرکوب مردم سوریه در فهرست تحریم خود قرار داده است.

مقام های جمهوری اسلامی در يکسال گذشته نا آرامی های سوريه را بخشی از «توطئه آمريکايی- صهيونيستی» برای ساقط کردن حکومت بشار اسد و شکست خط جبهه مقاومت عليه اسرائيل توصيف کرده اند.

آيت الله علی خامنه ای، رهبر ايران، در ديدار دهم فروردين ماه خود با رجب طيب اردوغان، نخست وزير ترکيه، گفت که «ايران قوياً با هر طرحی که آمريکايی‌ها در ارتباط با مسايل سوريه مبدع آن باشند مخالف است.»

وی تاکيد کرده بود که «ايران از سوريه به دليل حمايت از خط مقاومت در برابر رژيم صهيونيستی دفاع خواهد کرد.»

روز سی ام دی ماه نيز علی اکبر ولايتی، مشاور آيت الله خامنه ای در ديدار شماری از سفيران خارجی در تهران گفت: «ما در جمهوری اسلامی ايران اعتقاد داريم که توطئه ای بين المللی عليه سوريه وجود دارد. سوريه خط قرمز ماست و ما به کسی از طرف های منطقه ای و بين المللی اجازه نمی دهيم که با هدف براندازی نظام آن، در آن دخالت کنند.»

حوادث سوريه در دو روز اخير و به دنبال کشتار ۹۲ نفر از مردم شهر حوله وارد مرحله تازه ای شده است. اين کشتار که به گفته رييس ناظران سازمان ملل از سوی نيروهای دولت بشار اسد صورت گرفته است با محکوميت شديد بين المللی روبرو شده است.

Montag, 14. Mai 2012

مخالفت مجلس با حضور بانوان در استادیوم


 زهره الهیان، نماینده مجلس گفت: اطلاعی در مورد حضور بانوان در ورزشگاه‌های فوتبال ندارم و بعید می دانم چنین تصمیمی گرفته شده باشد.
 وی اضافه کرد: فضای خشن فوتبال و بی‌اخلاقی‌های بعضی از افراد درورزشگاه‌ها، شان و جایگاه زنان را زیر سوال می‌برد و نباید چنین اتفاقی بیافتد.

Samstag, 12. Mai 2012

ورود مجلس به ماجراي پيامك «ايرانسل» در «ابوموسي»


 خوش‌آمدگويي به سبك «ايرانسل» در جزيره «ابوموسي» واكنش مجلس را برانگيخت. ديروز شتاب نمايندگان براي بررسي لايحه بودجه سال 1391 هم باعث نشد ارسال پيامك‌هايي از سوي اپراتور ايرانسل در ابوموسي مبني بر خوشامدگويي به كشور امارات ناديده گرفته شود. نمايندگان مجلس در دو مورد جداگانه با واكنش به اين مساله نسبت به اين اقدام اعتراض كرده و خواستار برخورد با عاملان اين اقدام در صورت تعمدي‌بودن آن شدند.
 در اولين مورد «شريف حسيني» نماينده اهواز در تذكري شفاهي در صحن علني مجلس با اشاره به اين موضوع خواستار قطع دست خارجيان از شبكه‌هاي حساس مخابراتي شد.
 حسيني اين تذكر را در آغاز جلسه نوبت عصر شنبه مجلس كه به بررسي لايحه بودجه سال 1391 اختصاص داشت با قرائت متن پيامك ايرانسل بيان كرد. نماينده اهواز در اين‌باره گفت: «چه تعبيري مي‌توانيم از سوي اين حركت ناشايست داشته باشيم كه از سوي يكي از اپراتورهاي ايراني - خارجي انجام مي‌شود؟ اين شركت سالانه ده‌ها‌ميليارد تومان براي معرفي خود به عنوان يك شركت ايراني هزينه مي‌كند. از طرفي اين موضوع را كنار حذف نام خليج‌فارس از ليگ‌برتر بگذاريد. اين موارد بايد كامل بررسي شود.» حسيني پس از آن اضافه كرد: «ما خواستار قطع دست خارجيان از شبكه‌هاي حساس مخابراتي كشور هستيم.»
«علي لاريجاني» رييس مجلس شوراي اسلامي هم در پاسخ به اين تذكر نماينده اهواز گفت: «بايد اين مساله را رسيدگي كنند و نبايد چنين مشكلي بوده باشد، بنابراين پيگيري مي‌كنيم تا اين مساله حل شود.» علاوه بر اين «حسين ابراهيمي» نايب‌رييس كميسيون امنيت ملي هم در واكنش به اين مساله با بيان اينكه اقدام ايرانسل مغاير با استراتژي نظام است، به همشهري‌آنلاين گفت: «شنيده شده است كه ايرانسل به خبرنگاراني كه به ابوموسي سفر كرده‌اند پيامك فرستاده و ورود آنها را به امارات خوشامد گفته كه اگر اين خبر درست باشد بايد به طور جدي پيگيري شود. در صورتي كه محرز شود ايرانسل در ابوموسي پيامك خوشامدگويي به امارات را به خبرنگاران ارسال كرده است، دستگاه‌هاي امنيتي و قضايي بايد با ايرانسل برخورد كنند.»
 «ايرانسل اميدوار است سفر خوشي داشته باشيد و آرزوي اقامتي امن در امارات متحده عربي براي شما دارد.» اين متن پيامي بود كه روز چهارشنبه 20ارديبهشت از سوي اپراتور تلفن همراه، «ام‌تي‌ان ايرانسل» به گوشي تعدادي از خبرنگاران اعزامي به جزيره ابوموسي فرستاده شد. پيام خوشامد به كشور «امارات متحده عربي» در حالي از سوي شبكه «ايرانسل» به گوشي‌هاي تلفن همراه ارسال شد كه اين كشور در سواحل جنوبي خليج‌فارس و در فاصله 60 كيلومتري از جزيره ابوموسي ادعاهايي مبني بر مالكيت بر اين جزيره را دارد و چندي پيش نسبت به سفر استاني محمود احمدي‌نژاد به اين جزيره واكنش‌هاي بسيار تندي نشان داد. در همين حال براساس قوانين كشور متولي فضاي فركانسي، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كشور (رگولاتوري) است كه انتظار مي‌رود با توجه به حساسيت مرزي جغرافيايي كشور، اين سازمان از طريق مراجع بين‌المللي از جمله اتحاديه جهاني مخابرات (ITU) دست‌اندازي اپراتورهاي كشورهاي ديگر به فضاي فركانسي كشور را پيگيري كند.
توضیح ایرانسل
 «با وجود درخواست‌هاي متعدد ايرانسل، تاكنون مسوولان جزيره ابوموسي، ‌مجوز نصب آنتن به ايرانسل نداده‌اند.» اين بخشي از اظهارات روابط عمومي اپراتور دوم تلفن همراه در گفت‌وگو با «شرق» است كه بيان مي‌كند به همين دليل مشتركان ايرانسل در برخي نقاط اين جزيره به علت همپوشاني توسط آنتن‌هاي اپراتورهاي اماراتي از طريق رومينگ به اين اپراتورها متصل مي‌شوند.
مسوولان اپراتور دوم تلفن همراه كشور – ايرانسل- می‌گویند كه به دليل عدم نصب آنتن در اين جزيره چنين اتفاقي رخ داده است.
 تاكنون مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به عنوان نهاد حاكميتي ناظر بر فضاي فركانسي كشور اظهارنظري نكرده‌اند. آرش كريم‌بيگي مدير روابط عمومي ايرانسل در اين‌باره بيان مي‌كند: اين شركت آمادگي دارد پس از صدور مجوز مربوطه به سرعت اين جزيره هميشه ايراني را تحت پوشش خدمات خود قرار دهد.
بنابر اظهارات او مشكل همپوشاني شبكه‌هاي تلفن همراه و تداخل فضاي فركانسي، تازگي ندارد و اپراتورها در مناطق همجوار با كشورهاي افغانستان، جمهوري آذربايجان، ‌ارمنستان، عراق، ‌تركمنستان و تركيه نيز با اين مشكل روبه‌رو هستند. 

ايرانسل ابوموسی را جزو خاک امارات معرفی کرد


«ايرانسل اميدوار است سفر خوشي داشته باشيد و آرزوي اقامتي امن در امارات متحده عربي براي شما دارد.» اين متن پيامي بود كه روز چهارشنبه 20 ارديبهشت برابر با 9 مي‌2012 در ساعت 11:32 از سوي اپراتور تلفن همراه، «ام‌تي‌ان ايرانسل» به گوشي تعدادي از خبرنگاران اعزامي به جزيره ابوموسي فرستاده شد. اين پيام خوش‌آمد غيرمنتظرانه درست زماني دريافت شد كه خبرنگاران از هواپيماي پرواز بندرعباس-ابوموسي پياده شدند و بر آسفالت داغ فرودگاه كوچك اين جزيره در قلب آب‌هاي خليج‌فارس گام گذاشتند. البته شبكه «ايرانسل» در ابوموسي آنتن نمي‌دهد و فقط گهگاهي نشان‌هاي كوچك آنتن تلفن همراهش بالا مي‌آمد و كمي بعد هم پنهان مي‌شد. اما در همين مدت اندك پيام خوش‌آمدگويي «ايرانسل» با مضمون ورود به امارات را به گوشي خبرنگاران رساند.
پيام خوش‌آمد به كشور «امارات متحده عربي» در حالي از سوي شبكه «ايرانسل» به گوشي‌هاي تلفن همراه ارسال شد كه اين كشور در سواحل جنوبي خليج‌فارس و در فاصله 60 كيلومتري از جزيره ابوموسي ادعاهايي مبني بر مالكيت بر اين جزيره را دارد و چندي پيش نسبت به سفر استاني محمود احمدي‌نژاد به اين جزيره واكنش‌هاي بسيار تندي نشان داد. در همين حال آرش كرم‌بيگي مدير روابط عمومي ايرانسل در اين‌باره به شرق مي‌گويد: «چون ايرانسل با اپراتور اماراتي «اتصالات» رومينگ به معناي گسترش سرويس اتصال در مكاني غير از مكاني كه آن سرويس ثبت شده است، دارد وقتي كسي وارد جزاير بشود شبكه اتصالات شما را در حوزه كشور امارات مي‌بيند و پيغام مشترك خود را ارسال مي‌كند. اين مساله به دليل همپوشاني فضاي فركانسي است.» پس از ادعاهاي مقامات امارات بود كه هيات دولت جمهوري اسلامي ايران در قالب مصوبه‌اي، ابوموسي را به عنوان منطقه نمونه گردشگري انتخاب و معرفي كرد. مسوولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري هم اعلام كردند تلاش‌هاي خود را براي رونق صنعت گردشگري در اين جزيره شتاب خواهند داد. 

Freitag, 11. Mai 2012

پلیس آلمان از شاهین نجفی حفاظت می‌کند


پس از اجرای ترانه‌ای به‌نام “نقی” از سوی شاهین نجفی، خواننده رپ ایرانی و تهدید وی به مرگ از طرف نیروهای تندرو جمهوری اسلامی ایران، پلیس آلمان اعلام کرد که از جان این هنرمند حفاظت می‌کند.
تارنمای روزنامه “راینیشه پست” آلمان، امروز ۲۲ اردیبهشت‌ماه به نقل از سخنگوی پلیس شهر کلن خبر داد که روز گذشته طی نشستی، بخش امنیت ملی اداره پلیس کلن به موضوع تهدید به مرگ شاهین نجفی، خواننده رپ ۳۲ ساله ایرانی ساکن این شهر رسیدگی کرد.
بنا به گزارش رادیو زمانه، در این نشست چند مقام امنیتی و همچنین بخش حفاظت از قانون اساسی و پلیس جنایی فدرال شرکت داشتند و در این جلسه تدابیر حفاظتی در مورد شاهین نجفی به تصویب رسید.
لازم به ذکر روز گذشته پیش از برگزاری این جلسه شاهین نجفی به اداره پلیس کلن رفته و در آن‌جا شکایت خود را تقدیم کرده بود.
ترانه رپ “نقی” با اجرای شاهین نجفی در روزهای اخیر جنجال بسیاری به‌پا کرده است.
در این ترانه شاهین نجفی امام نقی یا امام هادی، دهمین امام شیعیان را مورد خطاب قرار داده و در آن نگاه انتقادی خود از شرایط کنونی اجتماعی و سیاسی ایران را بازگو کرده است.
این ترانه تاکنون، در یک نوبت بیش از هزار و ۷۰۰ و در نوبتی دیگر بیش از چهار هزار و ۶۰۰ بار “لایک” خورده است و صد‌ها بار توسط کاربران فیس‌بوک به اشتراک گذاشته شده است.
همچنین در سایت یوتیوب نیز تا به امروز نزدیک به ۵۹ هزار بار شنیده شده است.

Montag, 7. Mai 2012

بیانیه مشترک 27 کشور اروپایی‌ علیه ایران


در حاشیه یک کنفرانس هسته‌ای در وین، آمریکا تاکید کرد که ایران باید گام‌های عملی برای اعتمادسازی بردارد و کشورهای اروپایی هم از جمهوری اسلامی خواستند که فعالیت‌های حساس هسته‌ای خود را به سرعت متوقف کند.
رابرت وود، نماینده ایالات متحده در آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای، روز دوشنبه در وین گفت: «ما همچنان نسبت به ناکامی همیشگی ایران در پای‌بندی به تعهداتش در زمینه منع گسترش تسلیحات هسته‌ای نگرانیم.»
به گزارش خبرگزاری رویترز، رابرت وود این سخنان را روز دوشنبه (۱۸ اردیبهشت، ۷ مه) در یک کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای در وین که نمایندگان ایران نیز در آن شرکت داشتند، بیان کرد.
رابرت وود افزود: «ما در جست‌وجوی روند پایداری هستیم که نتایج دقیق و مشخصی در پی داشته باشد و برای تحقق این هدف ایران باید گام‌های محکمی بردارد.» این مقام آمریکایی می‌گوید ایران برای رفع ابهامات باید بپذیرد که اجازه بازدید از همه تاسیسات، اطلاعات، اسناد و افراد لازم را برای بازرسان آژانس صادر کند.
مذاکرات هسته‌ای با ایران پس از یک وقفه بیش از یک‌ساله، در بحبوحه افزایش بی‌سابقه تنش‌ها، تشدید تحریم‌ها و احتمال درگرفتن جنگی دیگر در خاورمیانه، اواسط ماه آوریل در استانبول ازسر گرفته شد. گروه ۵+۱ متشکل از پنج عضو داِئم شورای امنیت و آلمان، طرف مذاکره با ایران است و قرار است دور بعدی مذاکرات هسته‌ای با ایران، ۲۳ ماه مه (۳ خرداد) در بغداد برگزار شود.
پیش از برگزاری دور دوم مذاکرات در بغداد، مقامات سازمان بین‌المللی انرژی اتمی و مقامات ایرانی روز ۱۴ و ۱۵ ماه مه در وین دیدار خواهند داشت.
بیانیه مشترک اروپایی‌ها بر ضد ایران
 هم‌زمان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای مشترک در روز دوشنبه اعلام کرده‌اند که ایران باید فعالیت‌های مرتبط با غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند. این هشداری است که بارها توسط نهادها و مقامات غربی علیه ایران صادر شده، اما رهبران جمهوری اسلامی با تاکید بر "صلح‌آمیز" بودن برنامه هسته‌ای، همواره از پذیرش آن سر باز زده‌اند.
دیپلمات‌های غربی می‌گویند ایران همچنان به درخواست این کشورها مبنی بر بازدید از تاسیسات بحث‌برانگیز پارچین در حوالی تهران، بی‌اعتنایی می‌کند. گفته می‌شود بخش عمده‌ای از تحقیقات حساس مرتبط با ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای ایران که از مهم‌ترین مسائل مورد مناقشه است، در این مرکز انجام می‌شود.
جامعه جهانی پیش از ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران در استانبول بارها به تاکید اعلام کرده بود که این آخرین فرصت جمهوری اسلامی برای پاسخ‌گویی به ابهامات و حل‌وفصل بحران هسته‌ای این کشور است. قدرت‌های بزرگ جهان با اشاره به پیشینه رفتارهای ایران در این نشست‌ها، اعلام کرده‌اند که دیگر اجازه «زمان خریدن» و «وقت‌کشی» را به مقامات ایرانی نخواهند داد.

Freitag, 4. Mai 2012

لاریجانی از تصمیم دولت خبرداد: بنزین 2000 تومانی/افزایش 200 درصدی قیمت گاز و 300 درصدی قیمت گازوئیل


 رئیس مجلس شورای اسلامی درباره موضع مجلس نسبت به عملکرد دولت در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها گفت که دولت اگر پول دارد، هر قدر می خواهد بپردازد، مشکل این است که برای تامین یارانه های نقدی می‌خواهند بنزین 2 هزار تومان شود، گاز دو برابر و گازوئیل 3 برابر شود.
علی لاریجانی در حاشیه بازدید از شعبه اخذ رای مستقر در مسجد حضرت رسول (ص) نازی آباد در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه مهمترین دغدغه مجلس نهم با توجه به شرایط فعلی کشور چه باید باشد، گفت: اگر نمایندگان می خواهند پاسخگوی محبت مردم باشند باید وقت بگذارند.
وی افزود: مسائل اصلی مردم گرانی و اشتغال است و نمایندگان باید روی آن تمرکز کنند و از قیل و قال سیاسی بپرهیزند. اینگونه دعواها فایده ای برای کشور ندارد، من بارها این مسئله را گفته ام قوای سه گانه نیز باید به آن توجه داشته باشند که در شرایط فعلی که ما دشمن خارجی داریم، در داخل بلاوجه نزاع نکنند.
رئیس مجلس گفت: برخی از مسائلی که این روزها مطرح می شود از جنس بحث کارشناسی نیست. در انتخابات دیدم برخی بداخلاقی کردند که البته این خوب نیست. انتظار مردم این است کاندیداها و احزاب سیاسی با آراستگی عمل کنند و انتخابات در فضای معقول و منطقی برگزار شود.
قصد دولت افزایش قیمت بنزین تا 2000 تومان است
لاریجانی در پاسخ به این سئوال که آیا مجلس مخالف اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها است، گفت: مسئله یارانه‌ها فقط مسئله پرداخت پول نیست دولت اگر پول دارد، هر قدر می خواهد بپردازد ما مشکلی نداریم. مشکل این است که می خواهند از طریق تغییر قیمت حامل های انرژی این کار انجام شود یعنی بنزین 2 هزار تومان شود، گاز دو برابر شود و گازوئیل 3 برابر شود. خوب قطعا مجلس روی این موضوع حساس است که تبدیل به اوج گرانی در کشور نشود.
نماینده قم خاطر نشان کرد: حساسیت ما این است، بنابراین مسئله اصلی این نیست که قانون هدفمندی اجرا نشود زیرا اصلش کار درستی است. مرحله دوم و سوم نیز باید اجرا شود. سئوال این است که آیا از مرحله اول می خواهیم به مرحله آخر برسیم یا در این میان 3 - 2 مرحله دیگر هم داشته باشیم که با آرامش این کار انجام شود.
لاریجانی خاطر نشان کرد تصور ما این است که شرایط اقتصادی فعلی به گونه ای است که اگر قرار است پولی به مردم پرداخت شود باید پاسخگوی این شرایط باشد. یعنی آنقدر گرانی نشود که پولی که در جیب مردم می رود با آن قابل قیاس نباشد.
رئیس مجلس با تاکید بر اینکه هدفمندی یارانه ها باید اجرا شود تصریح کرد: اما نباید اجرا به گونه ای باشد که گرانی ایجاد کند یا فشار روی مردم وارد شود اجرای هدفمندی یارانه ها باید به گونه ای باشد که اصلاح مسیر باشد نه فشار بر مردم.
 

افزایش 12 درصدی تعرفه تلفن ثابت

شاید بتوان گفت افزایش تعرفه‌‌های تلفن ثابت این روزها یکی از بحث‌های داغ مردم و رسانه‌هاست.
 
به گزارش فارس؛ شورای رقابت در مصوبه خود در سال گذشته افزایش 12 درصدی نرخ مکالمات تلفن ثابت را تصویب و اعلام کرد و به گفته مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران نرخ جدید پالس مکالمات تلفن ثابت از اول اسفندماه سال 90 در قبوض مشترکان تلفن ثابت اعمال می‌شود.
 
به گفته داوود زاعیان نرخ‌های جدید از ابتدای اسفندماه سال گذشته در قبوض مشترکان اعمال و محاسبه می‌شوند و هم اکنون تعرفه‌های جدید برای مشترکان تلفن ثابت در حال محاسبه است.

فرانسه برنامه هسته ای ایران را خطرساز برای اروپا و آمریکا می شمارد



خبرگزاری «ریا نووستی» : "میشل میرایه" رییس اداره راهبردی وزارت دفاع فرانسه روز پنج شنبه طی بیاناتی در کنفرانس بین المللی دفاع ضد موشکی در مسکو اظهار داشت فرانسه با عقیده روسیه در باره خطرناک نبودن برنامه هسته ای ایران موافق نیست.
وی گفت: "ما از موضع روسیه در خصوص اینک برنامه هسته ای ایران فقط  جهت هدف های صلح آمیز بوده و هیچ خطری برای اروپا و آمریکا در بر ندارد، به طور کامل آگاه هستیم، ولی از سال 2003 به یک سلسله از دلائلی که نمیتوان آنها را نادیده گرفت، با آن موافق نیستیم".
نماینده وزارت دفاع فرانسه گفت: "اولا ایران در فن آوری تولید موشک های بالیستیکی به طور دائمی پیشرفت می کند. ثانیا ایران زرادخانه این موشک ها را به چند صد موشک افزایش داده و موشک های دو مرحله ای سوخت جامد را طرح ریزی کرده و قابلیت خود برای پرتاب موشک های برد مختلفی را به تمایش گذاشته است. بعلاوه، ایران بر خلاف قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل، فن آوری پرتاب موشک های بالیتستیکی را توسعه می دهد".
میرایه در ادامه سخنان خود گفت: " در ماه فوره سال 2010 ایران به دنبال 9 ابرقدرت جهانی، ماهواره ای با استفاده از حامل دو مرحله ای سوخت مایع به فضا پرتاب کرد و این حاملی که از آن ممکن است برای طرح ریزی موشک های قاره پیمای بالیستیکی استفاده شود".
نماینده وزارت دفاع فرانسه گفت: "در حال حاضر کاملا بدیهی است که برنامه هسته ای ایران بر خلاف قطعنامه های شورای امنیت دارای سمتگیری نظامی است.  تهران از بلندپروازی های هسته ای خود صرف نظر نکرده و نزدیک به تولید سلاح هسته ای و کلاهک هسته ای شده است".

وزیر خارجه آلمان گفت، جامعه جهانی اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد


گیدو وستروله Guido Westerwelle وزیر خارجه آلمان روز پنجشنبه ضمن تاکیید بر حمایت کشورش از اسرائیل، گفت جامعه جهانی به ایران اجازه نخواهد داد به تسلیحات هسته‌ای دست یابد.

 به گزارش رادیو فردا، وستروله که درجمع "کمیسیون انجمن جهانی یهودیان آمریکا" در واشینگتن  سخن می‌گفت خاطر نشان کرد، "برنامه کنونی هسته‌ای ایرانیان معرف خطر بزرگی است که نه تنها اسرائیل،  بلکه  کل منطقه را تهدید می کند".
 وزیر خارجه آلمان گفت "ما نمی‌خواهیم و نمی‌توانیم سلاح هسته‌ای ِایران را بپذیریم و نیازمند تضمین‌های اساسی و قابل بررسی هستیم که ایران بدنبال سلاح اتمی نیست".

 ایران همواره ساخت تسلیحات هسته ای را رد کرده و می گوید اهداف صلح آمیز را در زمینه هسته ای دنیبال می کند.

Donnerstag, 3. Mai 2012

عربستان سعودی در دفاع از امارات : هر کدام از کشورهای منطقه کوچکترين آسيبی ببينند، انگار همه ما آسيب ديديم


عربستان سعودی روز چهارشنبه مجدداً تأکيد کرد که هيچ گونه تهديدی را عليه تماميت ارضی امارت متحده عربی تحمل نخواهد کرد.
اين جديد ترين هشداری است که از زمان سفر اخير محمود احمدی نژاد، رئيس جمهوری ايران به جزيره ابوموسی، عليه تهران مطرح شده و در حالی عنوان شده است که حساسيت زيادی در منطقه نسبت به دولت ايران در حال شکل گيريست.
وليعهد عربستان سعودی گفت: «هر کدام از کشورهای منطقه کوچکترين آسيبی ببينند، انگار همه ما آسيب ديديم. بنابر اين من در اينجا بازهم موضع عربستان سعودی را تکرار می کنم. مسئله ای که از طرف يک کشور همسايه برای امارات متحده عربی پيش آمد، بی اعتنايی به حق قانونی و مشروع امارات در مورد سه جزيره ای که از طرف ايران اشغال شده، از نظر ما، محکوم و غير قابل قبوله است.»
موج ديگری از اعتراضات ضد دولتی و تحت رهبری شيعيان در بحرين، يک سال بعد از اعزام سربازان عربستان سعودی و امارات برای سرکوب اين اعتراضات از نو پا گرفته است که اين جنبشها از ديد خانواده آل خليفه و ساير حکام اهل تسنن منطقه صرفاً ماهيت فرقه ای دارد و از جانب دولت شيعه ايران تحريک می شود.

وليعهد عربستان سعودی گفت: «ما تأکيد می کنيم که عربستان سعودی و ساير کشورهای عضو شورا با بحرين و امارات متحده عربی برای حفظ صيانت از تماميت ارضی و ثبات کشورشان در يک صف واحد قرار دارند و به امنيت خود به عنوان بخشی از امنيت کل شورا نگاه می کنند.»
سعود الفيصل، وزير امور خارجه عربستان سعودی نيز در يک سخنرانی گفت، کشورهای عربی حوزه خليج فارس در حال بررسی برنامه ای برای ايجاد يک وحدت سياسی در منطقه هستند.

گزارش بانک مرکزی ایران از گرانی ۱۵۶ درصدی برخی از اقلام


 قیمت کالاهای اساسی و مصرفی در ایران به سیر صعودی خود ادامه می دهد. روزنامه دنیای اقتصاد، در شماره روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه، در گزارشی با عنوان «روند قیمتی مواد خوراکی در سال جدید» نوشت، «آمار رسمی منتشر شده از قيمت خرده فروشی از مواد خوراکی در سطح شهر تهران نشان می‌دهد که تمامی این مواد به جز تخم‌مرغ با افزایش قیمت نسبت به هفته آخر سال قبل رو به ‌رو شده‌اند.»
بر اساس تازه ترین گزارش بانک مرکزی ایران، برخی از اقلام خوراکی در هفته منتهی به ۸ اردیبهشت ماه، نسبت به هفته مشابه سال گذشته، بیش از ۱۵۶ درصد افزایش بها داشته اند.
به گزارش بانک مرکزی «بيشترين ميزان رشد قابل مشاهده مربوط به انواع سبزي‌‌هاي برگي مثل سبزی خوردن، سبزی پلو، کلم، کاهو، کرفس و اسفناج است که در اين هفته نسبت به هفته مشابه سال گذشته بيش از ۱۵۶ درصد رشد كرده است. گوجه فرنگی با ۱۴۰ درصد رشد در رتبه دوم، و نارنگي با ۱۰۶ درصد رشد در رتبه سوم از نظر افزایش قیمت قرار دارند. هم چنين قيمت ماست پاستوريزه و پنير غيرپاستوريزه در هفته منتهي به هشتم ارديبهشت ماه امسال در مقايسه با هفته مشابه سال گذشته به ترتيب ۶۱ و ۶۰ درصد افزايش يافته است.»
بر اساس گزارش بانک مرکزی ایران، «از ۱۱ گروه كالايي گزارش‌شده طي هفته هشتم ارديبهشت ماه در مقايسه با هفته پيش از اين، هفت گروه كالايي روند رو به رشدي داشته‌اند. ميزان افزايش قيمت لبنيات ۶ و نه درصد، برنج ۲ درصد، حبوبات ۱ و هفت درصد، ميوه‌هاي تازه ۳ و شش درصد، ‌گوشت قرمز ۱ و هفت درصد، چاي سه درهم درصد و روغن نباتي شش دهم درصد بوده است. هم چنين طي اين هفته ميزان افزايش تخم مرغ ۱۱ و نیم درصد، سبزي‌هاي تازه سه دهم درصد، گوشت مرغ هفت دهم درصد و قند و شكر پنج دهم درصدكاهش داشته‌اند.»
روزنامه شرق، در شماره روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه، از «دستور ۴ میلیارد دلاری رئیس جمهوری برای مقابله با گرانی» خبر داد و نوشت، «گراني‌ها داد رييس دولت را درآورده است و مقابله با آن به هر نحوي در دستور كار دستگاه‌هاي متولي امر قرار گرفته است.»
هر چند به نوشته همین روزنامه «برخوردها اما نه از روي منطق بوده و نه بر واقعيت‌هاي بازار استوار است. برخوردهايي كه باز كردن مجدد دروازه‌هاي كشور به روي كالاهاي مصرفي و خوراكي خارجي را موجب شده و در سال حمايت از توليد ملي، توليد‌كنندگان را نا اميد‌تر از هر زمان ديگر خواهد كرد.»

گوگل نام "خلیج فارس" را حذف کرد

 موتور جست و جوگر عظیم گوگل، نام خلیج فارس را از روی خدمات دهنده نقشه (google maps) خود حذف کرده است.

به گزارش فارس به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، سرویس خدمات دهنده google earth این سایت نیز مانند سابق کماکان از عنوان مجعول "خلیج عربی" در کنار نام خلیج فارس استفاده می کند.

گوگل بزرگترین موتور جست و جوگر اینترنت است که امکانات خدماتی آن مانند maps و earth مورد استفاده صدها میلیون نفر در سراسر جهان است.

این کمپانی هیچ توضیحی درباره حذف نام خلیج فارس از نقشه خود نداده است و این در حالی است که در صورت جست و جوی معادل نام خلیج فارس به زبان های مختلف در نقشه گوگل، این برنامه شما را به محل خلیج فارس بر روی نقشه هدایت می کند بدون آنکه نام آن بر روی صفحه وجود داشته باشد.

با وجود این اگر کاربر اینترنتی، عنوان خلیج عربی را هم در نقشه گوگل سرچ کند به محل خلیج فارس هدایت می شود بدون آنکه حتی این نام نیز بر روی آن درج شده باشد.

بدین ترتیب به نظر می آید خلیج فارس تنها محل جغرافیایی جهان است که در شرایط کنونی هیچ نامی بر روی برنامه نقشه گوگل ندارد.

این در حالی است که خلیج فارس تنها نام تاریخی و مستند این آبها در جهان از صدها سال پیش است که هم اکنون توسط نهادهای مرجع بین الملل مانند سازمان ملل متحد پذیرفته شده و در اسناد و مکاتبات رسمی بین المللی استفاده می شود.

حتی برخی کشورهای عربی که هم اکنون نام خلیج فارس را تحریف می کنند، تا پیش از دهه 1960 میلادی از همین عنوان در مکاتبات رسمی و بین المللی استفاده می کردند. با آغاز موج ناسیونالیسم عربی در سال های میانی قرن بیستم بود که کشورهای عربی اندک اندک نام تاریخی خلیج فارس را به خلیج عربی تحریف کردند.