Dienstag, 29. November 2011

انفجار بمب در اصفهان


از عصر روز گذشته٬ دوشنبه (۲۸ نوامبر٬ ۷ آذر) گزارش‌های ضد و نقیضی پیرامون وقوع یک «انفجار مهیب» در اصفهان منتشر شده است. رسانه‌های وابسته به دولت ایران در ابتدا به‌طور مختصر این انفجار را پوشش دادند٬ اما خبر انفجار در استان اصفهان٬ که بسیاری از تاسیسات کلیدی هسته‌ای در آن‌جا قرار دارد٬ با گذشت مدت کوتاهی از روی خروجی خبرگزاری‌های فارس و مهر که به سپاه پاسداران و دولت نزدیک هستند حذف شد.
خبرگزاری فارس٬ اولین رسانه فارسی بود که از شنیده شدن صدای انفجار در ساعت ۲:۴۰ بعد از ظهر در اصفهان خبر داد. در خبر این خبرگزاری آمده بود که «صدای انفجار از خیابان بزرگمهر تا دروازه شیراز به گوش رسیده است.»
رئیس کل دادگستری استان اصفهان نیز در ساعات پایانی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا تایید کرد که «حوالی بعد از ظهر صدایی شبیه انفجار شنیده شد» اما درباره منشا این حادثه و دیگر حوادث احتمالی در این زمینه٬ گزارشی از عوامل امنیتی و انتظامی دریافت نشده است. غلام‌رضا انصاری معتقد است «اتفاق مهمی رخ نداده است.»
حذف زودهنگام خبر از روی خروجی خبرگزاری‌هایی نظیر فارس و مهر، شبهاتی درباره‌ی این حادثه و امنیتی بودن موضوع برانگیخته است. ایرنا٬ خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی نیز به نقل از مدیر روابط عمومی آتش‌نشانی اصفهان٬ وقوع این انفجار را تکذیب کرده است.
شبهاتی پیرامون سانحه در تاسیسات هسته‌ای ایران
روزنامه گاردین٬ ساعاتی پیش از انتشار این گزارش، اعلام کرده که انفجاری در شمال شرقی اصفهان و در جایی در نزدیکی تاسیسات حساس و بحث‌برانگیز هسته‌ای ایران رخ داده است. این روزنامه به نقل از چندین شهروند ساکن اصفهان نوشته که صدا و برد انفجار در برخی از مناطق به حدی بوده که شیشه‌های ساختمان‌ها را لرزانده است.
بخش بزرگی از تاسیسات حساس هسته‌ای غنی‌سازی اورانیوم ایران در اصفهان واقع است. مرکز اصلی غنی‌سازی کشور در نظنز٬ در شمال شرقی شهر اصفهان قرار دارد و قرار گرفتن بخش عمده سانتریفیوژهای ایران در این نقطه٬ شبهات پیرامون سانحه در تاسیسات هسته‌ای را تقویت می‌کند.
(عکس مجازی است)
مارک تونر٬ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که دولت ایالات متحده دسترسی محدودی به گزارشگران در محل وقوع حادثه دارد و نمی‌تواند درباره صحت و سقم آن گزارش‌ دقیقی مخابره کند٬ اما به دقت پیگیر ماجراست.

آیت الله دستغیب : گرفتاری‌های جمهوری اسلامی ناشی از تخلفات شورای نگهبان است


آیت الله دستغیب، مرجع تقلید مقیم شیراز و نماینده مردم این شهر در مجلس خبرگان تصریح کرد: تمام گرفتاری‌های جمهوری اسلامی ناشی از تخلفات شورای نگهبان است. آقای دستغیب این موضوع را در نامه ای بیان کرده که برای فقهای شورای نگهبان نگاشته است.
آقای دستغیب می گوید، تمام اعتراض مردم پس از انتخابات ریاست جمهوری گذشته را ناشی از این پرسش دانست که چرا حق انتخاب آزاد نداشته باشند.
وی تصریح کرد: “اگر شورای نگهبان به وظیفه اصلی خود عمل می کرد و افراد صالح را تأیید می نمود و تشخیص انتخاب را به مردم واگذار می کرد، مردم نگرانی نداشتند.”
این مرجع تقلید تاکید می کند که “برای نجات جمهوری اسلامی ایران هیچ راهی نمانده جز تن دادن به قانون اساسی و آزاد کردن دو بزرگوار جناب حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی و جناب آقای مهندس میرحسین موسوی و آزادی باقی زندانیانی که بدون محاکمه و اثبات جرم در زندان هستند.”
متن کامل این نامه که در وب‌سایت حدیث سرو منتشر شده، بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
فقهاء محترم شورای نگهبان

تمام گرفتاری جمهوری اسلامی ایران از ناحیه تخلف شورای نگهبان از وظیفه اصلی خود می باشد. اگر فقهاء شورای نگهبان فقیه می باشند، تقلید بر آنها حرام است و باید بر حسب قرآن و سنّت سخن بگویند و حکم کنند و ابتداء در برابر خداوند و بعد در برابر مردم مسئول هستند.
اعتراض مردم در تمام انتخابات بعد از رحلت امام امت(ره) در این ناحیه است که چرا انتخابی آزاد نداشته باشند؛ چون مسلمان و مومن و پایبند به قانون اساسی جمهوری اسلامی هستند خود بیشتر آگاهند که چه کسی از قرآن و سنّت و سیاست و اقتصاد و دیانت بهره دارد. اما در این میان شورای نگهبان مردم را مجبور به انتخاب فردی می کند که از اسلام و تقوی بهره کافی نبرده و مردم را از رأی دادن به کسی که خودش تأیید کرده نهی می کند که اگر به فلانی رأی دهید مواخذه می شوید. چنانچه این معنا بطور کامل و صادق در ۲۲ / ۳ / ۸۸ و بعد از آن صورت گرفت؛ آنگاه که مردم معترض به نتیجه انتخابات سئوال کردند که رأی ما کجاست؟ این سئوال چه اشکال شرعی و عرفی و قانونی دارد که در عوض رسیدگی صحیح آن همه عقبات داشته باشد.
شورای نگهبان مانع از حضور نمایندگان نامزدها بر سر صندوقها و تا حین شمارش آراء گردیده؛ ولی اعتنایی به تخلفات صورت گرفته از جمله نرساندن تعرفه کافی به جایگاهها، در حالی که مردم در صفهای طولانی انتظار می کشیدند و بعضا مشغول رأی دادن بوده اند؛ و بسیاری از صندوقها به محل اصلی خود انتقال داده نشده، اعلام می شود که شخص مورد نظر رأی آورده …. آری مسئولین عجول و غافل از قانون با تکیه بر نیروی سپاه به خود این جرأت را دادند و این بی عدالتی و بی تقوایی را مرتکب شدند که نتیجه انتخابات را بدون گذراندن مراحل قانونی اعلام نمایند.
عجیب است که بعضی از افراد شورای نگهبان آشکارا از نامزد مورد علاقه خود طرفداری می کند و در حال حاضر از تأیید آن شخص پشیمان شده و به نیروی سپاه سفارش می نماید که مانع از حضور حامیان شخص مورد نظر در انتخابات آینده شوند. آیا اینها تخلف از قانون اساسی نیست؟ مردم باید چه کنند و چگونه اطمینان پیدا کنند که از رأی آنها حفاظت گردیده و شمارش می شود!
فقهای شورای نگهبان مأمور به اجراء دقیق قانون هستند نه اینکه ناقض آن باشند؛ اگر شورای نگهبان به وظیفه اصلی خود عمل می کرد و افراد صالح را تأیید می نمود و تشخیص انتخاب را به مردم واگذار می کرد، مردم نگرانی نداشتند؛ اما متأسفانه پس از بی اعتنایی به تذکرات نمایندگان نامزدها حین رأی گیری و تخلفاتی که اشاره شد و حمله به ستاد انتخاباتی کسی که مورد نظر شورای نگهبان نبود و اهانت و دستگیری و بازجویی و بازداشت بعضی از افراد ستاد انتخاباتی مخالف نظر شورای نگهبان – که هنوز هم ادامه دارد – اینگونه مردم را نسبت به آینده در بی تفاوتی قرار داده است. آری اگر اطمینان پیدا می کردند که شورای نگهبان واقعا بی طرف است؛ واقعا امانت دار است؛ این همه مشکلات پیش آمد نمی کرد. و این نیست جز اینکه مردم می گویند اینها مجتهد نیستند؛ اینها مقلد هستند؛ و الا چرا این همه خلاف قانون در جمهوری اسلامی صورت گیرد و فقهای شورای نگهبان در غفلت باشند.
سئوال: آیا نباید بر کارهای دولت نظارت شود؟ آیا مسئولیت وزارت اطلاعات نباید به یک مجتهد آگاه و عادل سپرده شود؟ چرا بعد از برکناری وزیر وقت، نسبت به این حرکت بی مدرک و بی احترامی نسبت به روحانیت، گذاشتند بیش از پانزده روز در دست شخصی قرار گیرد که فاقد تمام مطالب گفته شده در قانون اساسی راجع به ریاست جمهوری است.
برای روشن شدن اتفاقات صورت گرفته از تاریخ ۲۲ / ۳ / ۸۸ تا به حال سئوالات بی جواب مانده ای است بدین شرح:
چرا باید جواب مردم را با خشونت و سرکوب داد؟ چرا جواب مردم با زندان کردن و تبعید و خارج کردن دانشجویان و روحانیون و اتهامات بی مدرک و خلاف شرع داده می شود؟ این کارها با کدامیک از اصول قانون اساسی و یا کدام حکم از احکام شرع مبین اسلام سازگار است؟ آیا گفتار خلاف نظر شخص، خلاف شرع و خلاف قانون است؟
اگر می گویند اینها خرابکار و بی دین هستند پس بگذارید قوه قضاییه در یک دادگاه صالح به جرمشان رسیدگی کند؛ بگذارید مردم اطمینان پیدا کنند که حداقل قوه قضاییه مستقل شرعی و قانونی داریم. چرا در مورد حمله کنندگان به کوی دانشگاه و واقعه کهریزک و بیت مراجع رسیدگی نمی شود؟ اگر می گویید که اینها اعتراف کرده اند، چه خوب است به مولایمان حضرت امیر المومنین علی بن ابیطالب(ع) اقتداء کنیم و راجع به قضیه اعتراف آن زن و حکم سنگسار وی از ناحیه عمر بن الخطاب ملاحظه شود که علی بن ابیطالب(ع) فرمود اعتراف این زن از ناحیه رعب و ترس می باشد و این اعتراف بی فایده است؛ که عمر گفت: عجزت النساء ان تلد مثل علی بن ابیطالب لولا علی لهلک عمر.
این متهمین می گویند ما برای محاکمه علنی و در دادگاه صالحه بدون تهدید و ارعاب آماده ایم؛ اما کجاست گوش شنوا و کیست که جوابگو باشد و کجاست دادگاهی که از قبل حکم متهم توسط نیروهای امنیتی داده نشده باشد.
از چه می ترسیم؟ کمی فکر شود؛ همیشه این گونه نیست مردم مسلمان و مومن و دارای اعتقادات صحیح می باشند؛ نمی شود با مردم به خلاف شرع و عرف و قانون رفتار کرد. از همه مهمتر این اعمال باعث شده مردم از تمام زحمات سی ساله جمهوری اسلامی ناامید شوند؛ از اقتصاد مملکت که ابدا مطلع نیستند که چگونه و بر چه معیاری می چرخد؛ از پول نفت و منابع دیگر هیچ اطلاعی ندارند؛ از رأی خود و نتیجه آن هیچ اطمینانی ندارند که چه خواهد شد.
دیگر، مسئله زندان هاست که هیچ کس جوابگو نیست که چرا این بزرگواران که هر کدام در پیش از این مشغول به کار بودند که اگر گذاشته بودند این همه خفت و این همه تخلف و این همه بی آبرویی در جامعه نبود؛ چون مردم آنها را دوست می دارند. در کجای دنیا چنین است که فرد یا افرادی به جرم گفتن حق زندان بروند و حصر شوند و از تمام امکانات محروم شوند؛ جز در کشورهایی که در آن از دین و خدا و پیامبر و ائمه اطهار(ع) خبری نیست.
در هر صورت ما در مقابل خدا مسئول هستیم و باید جوابگو باشیم؛ برای مردم محترم ایران اسلامی جواب دهید که راه صحیح شما چیست؟ آیا با قرآن و سنت مطابقت دارد؟ بیدار شوید که بسیار برای جامعه نافع است. ان شاء الله.
سید علی محمد دستغیب
سوم آذر ماه ۱۳۹۰

حمله به سفارت انگلیس در ایران تیتر اول خبری یاهو و گوگل شد


حکومت اسلامی ایران مدعی شد: برخورد شدید و بازداشت بسیجیی ها توسط پلیس!

 نیروی انتظامی با بسیجیان حاضر در سفارت انگلیس به شدت برخورد و چندین گاز اشک‌آور نیز به سمت بسیجیان (البته جکومت اسلامی ایران آنها را دانشجو میناند)شلیک کرد.  یک مقام آگاه در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تاکید بر هوشیاری مردم و  بسیجیان گفت:  مسئولان سفارت انگلستان شرایط را به نحوی آماده کرده اند تا بتوانند حداکثر بهره برداری سیاسی را از این اتفاق بکنند.   به گزارش خبرنگار مهر، پلیس هم اکنون در حال برخورد شدید با بسیجیان است و تاکنون چند نفر از بسیجیان بازداشت شده اند.   علی رغم تلاش نیروی انتظامی برای متفرق کردن تجمع کنندگان، بسیجیان پراکنده شدن از اطراف سفارت را مشروط به آزادی تمامی بسیجی های که در داخل سفارت هستند کردند.   تعدادی از بسیجی ها حاضر در مقابل سفارت انگلستان هم اعلام کردند که مقابل سفارت این کشور تحصن می کنند و این تحصن کماکان ادامه خواهد داشت.    گفتنی است تجمع بسیجی ها ترافیک سنگینی را در خیابان فردوسی بوجود آورده است و تردد به سختی انجام می شود.

فیلم / اشغال سفارت انگلیس در تهران


شش بریتانیایی به گروگان گرفته شدند

 اعضای ستاد نوپایی به نام «منتقمین شهدای راه علم» و گروهی که خود را دانشجوی بسیجی می‌خوانند پس از تجمع مقابل سفارت بریتانیا در تهران٬ وارد این سفارت‌خانه شده و برخی اسناد آن را به آتش کشیدند.
سایت «نسیم آنلاین» گزارش کرده که در ابتدا ۲۰ تا ۳۰ تن از تجمع‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی علیه مقام‌های کشور‌های غربی وارد سفارت بریتانیا شدند.
آن‌طور که این سایت محافظه‌کار گزارش کرده است٬ معترضان اسناد داخل سفارت را به بیرون آورده و پاره کرده‌اند.
واحد مرکزی خبر نیز گزارش کرده است: «معترضان خشمگین با پرتال کوکتل ‌مولوتوف و سنگ داخل سفارت٬ شیشه‌های این سفارت‌خانه را شکستند که این اقدام منجر به آتش گرفتن گوشه‌ای از ساختمان کوچک پشت درب اصلی سفارت شد.»
«نسیم آنلاین» همچنین گزارش کرده که «درب سفارت برای لحظاتی باز شده» و تعداد زیادی از معترضان نیز وارد سفارت بریتانیا شده‌اند.
به نوشته این سایت٬ گروه دیگری از معترضان با بالا رفتن از دیوار سفارت بریتانیا اقدام به پائین کشیدن پرچم این کشور و آتش زدن آن کرده‌اند.
خبرگزاری فارس نیز گزارش کرده که تعدادی از «دانشجویان درب سفارت انگلیس در تهران را باز کرده و تمامی دانشجویان تجمع‌کننده وارد سفارت‌خانه شدند.»
به نوشته این خبرگزاری «دانشجویان در حال حاضر وارد ساختمان‌های اداری سفارت انگلیس در تهران شده و تجهیزات این سفارت خانه را به بیرون کشیده‌اند.»
براساس آخرین گزارش‌ها٬ ماموران پلیس در حالی که بیش از ۱۰۰ نفر از تجمع کنندگان در ساختمان سفارت هستند٬ موفق به بستن درب سفارت‌خانه شده‌اند.
خبرگزاری مهر نیز گزارش کرده که معترضان «پس از ورود به داخل سفارت٬ شیشه‌ها را شکسته و برخی از مدارکی که در طبقه اول سفارت بود را بیرون آوردند و به آتش کشیدند.»
رسانه‌های محافظه‌کار از حضور گسترده نیرو‌های پلیس مقابل ساختمان سفارت بریتانیا خبر داده و گزارش کرده‌اند خیابان فردوسی مسدود شده است.
تجمع کنندگان شعار‌هایی نظیر «ایرانی می‌رزمد، انگلیس می‌لرزد»، ‌«مرگ بر انگلیس»، ‌«مرگ بر آمریکا»، «دانشجو بیدار است از آمریکا بیزار است» و «حزب فقط حزب علی، ‌رهبر فقط سید علی» سر می‌دهند.
سایت «نسیم آنلاین» در تازه‌ترین گزارش خود از ورود کسانی که آنها را دانشجو خوانده٬ به «باغ قلهک» متعلق به سفارت بریتانیا در شمال شهر تهران خبر داده است.
این سایت نوشته که «بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان نیز در بیرون از باغ تجمع کرده‌اند تا کنترل باغ از دست دانشجویان خارج نشود.»
«خبرگزاری دانشجو» هم گزارش کرده که معترضان شش تن از کارمندان بریتانیایی «باغ قلهک» را نیز به گروگان گرفته‌اند.
خبرگزاری ایرنا هم گزارش کرده که معترضان در اقدامی نمادین به درب سفارت بریتانیا قفل و زنجیر زده‌اند.
آن‌طور که این خبرگزاری اعلام کرده «اسناد و مدارک محرمانه و جاسوسی انگلسی‌ها که در باغ قلهک تهران موجود بود در اقدامی توسط تعدادی از توسط دانشجویان مصادره شده است.»
خبرگزاری ایرنا با گذشت حدود دو ساعت از حمله معترضان به سفارت بریتانیا گزارش کرده که «ماموران امنیتی مستقر در مقابل سفارت انگلیس با هدف جلوگیری از سوء استفاده و انحراف حرکت اعتراض آمیز دانشجویان انقلابی ایران اسلامی علیه سیاست‌های خصمانه دولت لندن، پایان تجمع معترضین را خواستار شدند.»
براساس این گزارش ماموران امنیتی اعلام کردند تا وقتی که دانشجویان جلوی سفارت را ترک نکنند، اجازه خروج شماری محدود از دانشجویانی که داخل هستند، را نخواهند داد.

شورای امنیت، حمله به سفارت بریتانیا در تهران را بررسی می‌کند


 دولت آمریکا و اتحادیه اروپا حمله به مجموعه‌های سفارت بریتانیا در تهران را محکوم کردند و شورای امنیت سازمان ملل بحث در مورد این موضوع را آغاز کرده است.
سخنگوی دفتر رئیس جمهور آمریکا گفت که کشورش حمله به سفارت بریتانیا را به شدت محکوم می کند و آماده است که از همپیمانانش در شرایط سخت حمایت کند.
یک سخنگوی کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم از وقایع امروز تهران به شدت ابراز نگرانی کرد و آن را "حمله ای کاملا غیر قابل قبول" خواند.
در این حال نمایندگان ۱۵ کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل گفت و گو در مورد این وقایع را آغاز کردند.
نمایندگان کشورهای غربی خواهان صدور بیانیه ای در محکومیت حملات امروز هستند.
این در حالی است که وزارت امور خارجه ایران از "رفتارهای غیر قابل قبول معدودی از معترضان" ابراز تأسف کرده و گفته است که ایران قوانین و مقررات بین المللی و مصونیت اماکن دیپلماتیک را محترم می داند.
مقامات ایران می گویند که از قصد معترضان برای ورود به سفارت بریتانیا بی خبر بوده اند و تلاش پلیس برای جلوگیری از آن هم بی نتیجه مانده است.
پیش تر وزارت امور خارجه بریتانیا از حملات علیه دو مجموع سفارت خود در تهران به شدت ابراز خشم کرده و آن را غیر قابل قبول خوانده بود.
این وزارتخانه تأکید کرده بود که بر اساس قوانین بین المللی و کنوانسیون وین، دولت ایران مسئول حفاظت از دیپلمات ها و سفارتخانه ها در این کشور است.
حملات
سفارت بریتانیا در خیابان فردوسی و اقامتگاه دیپلماتیک و مرکز فرهنگی بریتانیا در باغ قلهک تهران بعد از ظهر امروز ۸ آذر (۲۹ نوامبر) مورد حمله گروهی از معترضان به سیاست های بریتانیا قرار گرفت.
به نوشته واحد مرکزی خبر، "تعدادی از دانشجویان خشمگین که قصد تصرف سفارت (در خیابان فردوسی) را داشتند، کوکتل مولوتف و سنگ به داخل سفارت پرتاب کردند و شیشه های سفارت را شکستند و گوشه ای از ساختمان کوچک پشت درب اصلی سفارت نیز آتش گرفت".
خبرگزاری جمهوری اسلامی هم خبر داد که "اسناد و مدارک محرمانه و جاسوسی" بریتانیا در تهاجم معترضان به باغ قلهک به مصادره آنها در آمده است و "تعدادی از اتباع بیگانه مستقر در ساختمان باغ قلهک نیز توسط دانشجویان محافظت می شوند".
خبرگزاری فارس چند ساعت بعد، از آزاد شدن "۶ کارمند انگلیسی که در باغ قلهک در محاصره دانشجویان بودند" توسط پلیس دیپلماتیک خبر داد.
'تلاش مقامات ایران برای خارج کردن مهاجمان'
گزارش خبرگزاری های ایران، مرتضی تمدن، استاندار تهران و احمدرضا رادان، جانشین فرمانده کل پلیس ایران در محل سفارت بریتانیا در خیابان فردوسی حاضر شده اند تا دانشجویان را وادار به خروج از محوطه و ساختمان سفارت کنند.
خبرگزاری فارس از بروز درگیری شدید میان مهاجمان درون سفارت با پلیس خبر داده و نوشته است که چند پلیس مجروح شده اند و حال یکی از دانشجویان هم "وخیم" است.
در تصاویر منتشر شده از حوادث امروز، یک خودرو که در داخل محوطه سفارت به آتش کشیده شده و تعدادی از مهاجمان که مدارک و اموال را از داخل ساختمان سفارت خارج می کنند، دیده می شوند.
روابط ایران و بریتانیا در هفته های اخیر و در پی تشدید تحریم ها علیه ایران توسط دولت بریتانیا پرتنش بوده است و مجلس ایران کاهش روابط این کشور با بریتانیا را به سطح کاردار تصویب کرده است.
وزارت امور خارجه بریتانیا اعلام کرده است که مقامات ارشد این وزارتخانه با کاردار ایران در بریتانیا گفت و گو کرده اند و مستقیما خواهان واکنش سریع دولت ایران شده اند.
بریتانیا از شهروندان خود در ایران خواسته است که در خانه بمانند.

وزارت خارجه بریتانیا اشغال موقت سفارت آن کشور در تهران را بشدت محکوم کرد

 وزارت امور خارجه بريتانيا روز سه شنبه به دنبال حمله مهاجمان به سفارتخانه این کشور در تهران، در بيانيه ای شدیداللحن از این اقدام ابراز «خشم» کرده و آن را محکوم کرده است.
 
به گزارش رسانه های دولتی ايران، روز سه شنبه تجمع کنندگان مقابل سفارت بريتانيا درخيابان فردوسی وارد ساختمان اين سفارتخانه شدند و ضمن پايين کشيدن پرچم اين کشور، خسارت هايی به ساختمان اين سفارتخانه وارد کردند.
 
شمار ديگری که از سوی رسانه های ايران «دانشجو» خوانده شده اند به محل اقامتگاه کارکنان سفارت بريتانيا در «قلهک» حمله کرده اند. خبرگزاری مهر، رویترز و فرانسه نيز از «گروگان» گرفتن شماری از کارکنان سفارت بريتانيا خبر دادندکه  پس از ساعاتی  آزاد شدند.
 
با این حال، خبرگزاری مهر لحظاتی بعد این خبر را از روی سایت خود برداشت.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه، يک سخنگوی وزارت امور خارجه بريتانيا از ايران خواسته است تا «وضعيت را کنترل» و مهار کند.
 
وی اضافه کرده است که بر اساس قوانين بين المللی و کنوانسيون وين، دولت جمهوری اسلامی مسئول حفاظت از ديپلمات ها و سفارتخانه ها در ايران است.
 
اين سخنگوی وزارت امور خارجه بريتانيا همچنين گفته است: «شمار زيادی از تظاهرکنندگان با زور وارد سفارتخانه شده و دست به  تخريب زده اند.»
 
اين سخنگو وضعيت سفارتخانه بريتانيا درتهران را «ناپايدار» توصيف کرده است. 
 

Montag, 28. November 2011

فرودگاه مهرآباد تعطیل می شود.

 قائم مقام سازمان حفاظت محيط زيست گفت: بر اساس طرح جديد جامع كاهش آلودگي هواي كلانشهرها وزارت راه و شهرسازي موظف شده است تمام پروازهاي فرودگاه مهرآباد را تا پايان برنامه پنجم توسعه به فرودگاه امام خميني(ره) منتقل كند و فرودگاه مهرآباد صرفا براي عمليات اورژانسي و شرايط اضطرار به كار مي‌رود.
دكتر علي محمد شاعري، معاون محيط زيست انساني سازمان محيط زيست با اشاره به جزئيات طرح جامع كاهش آلودگي هوا اظهار كرد: اين طرح يك طرح مديريتي است و چندان اعتباري نيست اما تمام دستگاه‌ها را موظف مي‌كند تا اقداماتي را جهت كاهش آلايندگي هوا به كار بندند.

Sonntag, 27. November 2011

افشین اسانلو به دلیل اثرات شکنجه از اوین به بیمارستان منتقل شد


افشین اسانلو، فعال کارگری و زندانی سیاسی که از یک سال پیش و به دنبال بازداشت در ترمینال اتوبوس رانی جنوب، در زندان اوین به سر می برد برای انجام یک عمل جراحی صبح روز شنبه ۵ آذر راهی بیمارستان شد.
 
به گزارش کلمه، اسانلو، ۴ ماه را دربند ٢٠٩ زندان اوین و یک ماه را نیز دربازداشتگاه اطلاعات کرج بوده است و فشارهای وارده در زندان موجب بروز مشکلات جسمی برای وی شده است.
 
ضربات متعدد کابل بر بدن اسانلو باعث پارگی درکف پا و ایجاد غده درکتف او شده است، که عمل جراحی او قرار است بر روی کتف این زندانی انجام شود.
 
این فعال کارگری ازسوی قاضی صلواتی به ۵سال حبس تعزیری به اتهام اجتماع و تبانی محکوم شد و دادگاه تجدید نظر استان تهران نیز این حکم را تایید کرد.
 
شنیده ها حاکی است عمل جراحی این زندانی در بیمارستان مسیح نژاد انجام خواهد شد و پس از آن غده جراحی شده جهت انجام پاتولوژی مورد بررسی بیشتر قرار می گیرد.

تكذيب اقدام به هواپيماربايي در فرودگاه مشهد و تائید بازداشت زني مسلح پيش از ورود به هواپيما‌


درحالي كه برخي سايت‌هاي خبري از اقدام به ربودن يك فروند هواپيماي مسافربري در فرودگاه مشهد خبر دادند، دادستان اين شهر موضوع هواپيماربايي را تكذيب كرد.
محمود ذوقي در‌ گفت‌وگو با ایسنا دراين‌باره افزود: هيچ هواپيماربايي اتفاق نيفتاده است و من اين خبر را به طور كامل تكذيب مي‌كنم.
وي تصريح كرد: چند روز قبل در ترمينال پرواز‌هاي داخلي فرودگاه مشهد خانمي به جرم همراه داشتن اسلحه غيرمجاز بازداشت شده است.
دادستان مشهد تاكيد كرد: اين فرد قصد ورود به هواپيما را داشت كه قبل از ورود به هواپيما توسط عوامل حفاظتي و امنيتي دستگير ‌شد و نتوانست وارد هواپيما شود.
دادستان عمومي و انقلاب مشهد با بيان اينكه اين اتفاق در دو سه روز گذشته رخ داده است، اتهام فرد مورد نظر را حمل اسلحه عنوان كرد.
وي بدون توضيح درباره جزييات بيشتر اين حادثه يادآور شد: در حال حاضر پرونده‌اي براي اين خانم در دادسراي عمومي مشهد مفتوح است و تحقيقات در اين باره ادامه دارد.

Samstag, 26. November 2011

حكم اعدام براي دو نفر از عاملان اختلاس سه‌هزار ميلياردتوماني

حميدرضا مقدم‌فر، معاون فرهنگي سپاه پاسداران ايران شب گذشته در نشست پرسش و پاسخ با دانشجويان دانشگاه اراك در پاسخ به سوالي مبني بر نحوه برخورد با عاملان اختلاس سه هزار ميليارد توماني گفته: شنيده‌ها حاكي از آن است كه در جريان بررسي اين پرونده براي دو نفر از عاملان اصلي اختلاس حكم اعدام و براي دو نفر ديگر حبس ابد در نظر گرفته شده است. عده‌اي در داخل و خارج به دنبال اين هستند كه اين اختلاس را به دولت نسبت دهند اين در حالي است كه دامن دولت از چنين اتهامي پاك است و دولت هيچ دخالتي در اين اختلاس نداشته است.

فرمانده هوا فضای سپاه : در صورتیکه مورد تهدید قرار بگیریم اول سپرهای موشکی "ناتو در ترکیه" را خواهیم زد


فرمانده هوا فضای سپاه گفت: حرکت مذبوحانه و شیطانی دشمنان موجب شده است که ما تغییری در راهبردی دفاعی خودمان داشته باشیم و با دستور فرمانده معظم کل قوا در مقابل تهدید دشمنان تهدید خواهیم کرد.
به گزارش مهر، سردار امیرعلی حاجی زاده پیش از ظهر شنبه در گردهمایی 10 هزار نفری بسیجان خرم آباد در سخنانی حضور بسیجیان در صحنه را حامل پیام یاس و ناامیدی برای دشمنان خارجی و داخلی دانست و اظهار داشت: بی شک یکی از راهبردی ترین و حیاتی ترین تصمیمات بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران فرمان تشکیل بسیج 20 میلیونی بوده است.
وی با تاکید بر اینکه اگر بسیج نبود از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بارها دشمن بر ما غلبه کرده بود، افزود: اگر میزان توطئه ها و شیطنت های دشمنان انقلاب و اسلام را در طول سه دهه گذشته به لحاظ کمی و کیفی بررسی کنیم متوجه می شویم که هر کدام از این توطئه ها می توانست یک حکومت مقتدر را سرنگون کند.
در صورت تهدید، اول سپرهای موشکی ناتو را خواهیم زد!
فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: امروز آمریکا به خاطر رژیم صهیونیستی به دنبال استقرار سپر موشکی در ترکیه است و آنها برای فریب دنیا و ملت ترکیه می گویند که ناتو به دنبال ایجاد این سپر موشکی است.
سردار حاجی زاده با تاکید بر اینکه ناتو تبدیل به پوشش آمریکا شده است، افزود: ملت ترکیه ملتی آگاه هستند و ما مطمئن هستیم که این ملت هوشیار جلوی این توطئه را خواهند گرفت.
وی با تاکید بر اینکه آمریکا در حلقه بعدی به دنبال استقرار سپر موشکی در جنوب ایران است، تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از هزار کیلومتر در برد رادارهای این سپرهای موشکی قرار نمی گیرد حال آنها به دنبال ایجاد یک سپر موشکی دیگر در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس هستند.
سردار حاجی زاده تصریح کرد: ما آماده هستیم در صورتیکه مورد تهدید قرار بگیریم اول سپرهای موشکی "ناتو در ترکیه" را خواهیم زد و بعد به دنبال اهداف بعدی خواهیم بود.
وی یادآور شد: حرکت مذبوحانه و شیطانی آمریکا و رژیم صهیونیستی موجب شده است که ما تغییری در راهبردی دفاعی خودمان داشته باشیم و با دستور فرمانده معظم کل قوا در مقابل تهدید دشمنان تهدید خواهیم کرد.
راهبرد جدید برای مقابله با هر گونه حرکت دشمن/ شرایط برای آمریکا در منطقه سخت می شود
فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه شرایط جدیدی در این زمینه شکل گرفته است، افزود: در این شرایط جدید ما از این به بعد از همه امتیازات جغرافیایی و قانونی خود به خوبی برای پاسخگویی به تهدیدات استفاده خواهیم کرد و بسته به حرکت غرب پله پله شرایط را بر آنها سخت تر خواهیم کرد به طوریکه نظامیان آمریکایی در منطقه با ادامه این مسیر شرایطی را خواهند دید که فریاد سیاسیون در آمریکا را بلند خواهد کرد.
سردار حاجی زاده تصریح کرد: در صورت استمرار فشارها بر ما اجازه نخواهیم داد که آمریکا از نجابت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران سوء استفاده کند.
وی ادامه داد: اگر این اقدامات در ابعاد تحریم، شیطنت های اقتصادی و فرهنگی ادامه پیدا کند طرح هایی تهیه شده که یکی پس از دیگری اجرا خواهد شد.

Freitag, 25. November 2011

ويژه نامه "روزنامه ایران" در مورد حمله نیروهای قوه قضائیه به دفتر روزنامه که چاپ شد ولی پخش نشد + عکس

 حادثه روز دوشنبه روزنامه ایران زوایای پنهان و پیدای زیادی دارد. از دستورهای شفاهی گرفته تا حمله یگان ویژه. از گروگان گیری با قلم و کاغذ چند روزنامه نگار تا تهدید با اسلحه گرم مامورین. اما این ها همه ظاهر ماجرا بود .

رمز اصلی این ماجرا را باید در جایی خارج از مجموعه روزنامه ایران و این ظواهرجستجو کرد، آنجایی که دستهای آلوده در اختلاس سه هزار میلیاردی اخیر،قرار بود در ویژه نامه ای که توسط دوستان روزنامه تدارک دیده شده بود معرفی شوند.
آری عنوان دستهای آلوده، نام ویژه نامه ای بود که در روز دوشنبه در روزنامه ایران منتشر شد و به بررسی علل و عوامل اختلاس سه هزار میلیاردی می پرداخت. برخی از متهمان اصلی پرونده خوب می دانستند که با انتشار این ویژه نامه دیگر نمی توانند انگشت اتهام را به سمت دولت دهم نشانه روند، دولتی که بارها پاک بودن و سلامت اقتصادی خود را به دیگران نشان داده است. هرچند این ویژه نامه منتشر شد، اما هیچگاه به دست مخاطبین خود نمی رسد، چرا که عوامل محترم ... در اقدامی عجیب تمام نسخه های این ویژه نامه را در چاپخانه ضبط کردند و تعدادی از پرسنل چاپخانه را نیز بازداشت کردند.
صادرکنندگان دستور حمله به روزنامه ایران به صورت شفاهی چه نسبتی با گردانندگان پرونده اخیر دارند؟ بدیهی است که آنان در پازل اصلی خود هرگز توان شنیدن صدای مخالف را ندارند و آگاهانه فردای حمله با تیتر های مژده مژده خود افکار عمومی را مهیا شنیدن نام متهمان خیالی پرونده مفاسد می کنند......
اگر نبود مصالح ملی و دینی ، از افشای نام تک تک افراد حمله کننده به روزنامه ایران ابایی نداشتیم، اما چه کنیم که گفتن و نوشتن در شرایط حساس کنونی که سایه جنگ بر سر کشور گسترده شده است، کاری خطیر و شاید بازی در زمین دشمن قلمداد شود.
اما می نویسیم تا در تاریخ بماند که دلیل حمله به روزنامه ایران نه گفتگوی جوانفکر با روزنامه اعتماد بود و نه کنفرانس مطبوعاتی او. حمله به روزنامه ایران و ریختن خون برادران ما، تاوان سیاسی کاری مسئولینی است که تمام تلاش خود را می کنند تا چهره دولت دهم را نزد افکار عمومی مخدوش سازند. افرادی که از محبوبیت احمدی نژاد بیم دارند و می دانند که دورانشان به سر آمده است.
متاسفانه رفتار برخی از مسوولین با دولت دهم، برخوردهای سیاسی است. آنجایی که جریان موهن انحرافی را غرق در مفاسد اقتصادی می داند و از جن بازی گرفته تا رمالی، از مفاصد اخلاقی گرفته تا مفاصد اقتصادی را بدون هیچ دلیل و سندی به اعضای دولت نسبت می دهند. هرچند بازیگران این صحنه نیز مهره های هستند که در کلیت بازی هاشمی و امثال او قرار دارند، اما به این افراد توصیه می کنیم که آخرت خود را به دنیای هاشمی نفروشند و صادقانه به اشتباهات خود اعتراف کند.

Donnerstag, 24. November 2011

زن ایرانی در نقش یک یخچال یا چیزی شبیه به او


اصغر فرهادي به همراه خانواده اش از ايران رفت( کارگردان فيلم جدايي نادر از سيمين )

اصغر فرهادي کارگردان فيلم جدايي نادر از سيمين  به همراه خانواده اش از ايران خارج شده و به فرانسه رفته است.  فيلم  جدايي نادر از سيمين برنده جايزه شبکه بي بي سي شد اما اصغر فرهادي، نويسنده و کارگردان فيلم، موفق نشد در مراسم اهداي جوايز که در لندن برگزار شد شرکت کند. گفته مي شود او به همراه خانواده اش در فرانسه ماندني شده است. فرهادي در آخرين فيلم خود "جدايي نادر از سيمين" با ارائه شرايط بخشي از جامعه ايراني توانست نظر کشورها و جشنواره هاي مختلف بين المللي را به خود جلب کند و جوايز فراواني را به دست آورد.

فاطمه آليا خبر داد : افتتاح رسمي نيروگاه بوشهر با حضور پوتين يا مدودف

 فاطمه آليا، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس از افتتاح رسمي نيروگاه بوشهر با حضور ولاديمير پوتين يا دیميتري مدودف، نخست‌وزير يا رييس‌جمهور روسيه پيش از سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي خبر داده و گفته: فريدون عباسي رييس سازمان انرژي اتمي كشور روز سه‌شنبه (يكم آذر) در نشست كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس حضور يافت و گزارش مبسوطي را درباره مراحل طراحي و ساخت سانتريفيوژ‌ها و توليد برق هسته‌اي ارايه داد. متخصصان جوان ايراني توانستند نسل جديد سانتريفيوژ‌ها را در داخل كشور طراحي كنند اما هنوز زمان رونمايي آن مشخص نيست. رونمايي از طراحي و توليد سانتريفيوژهاي نسل جديد جايگاه ايران را در عرصه دستيابي به فناوري‌هاي جديد صلح‌آميز هسته‌اي نزد ملت‌هاي جهان ارتقا مي‌بخشد.

نماینده مجلس : ماموریت جاسوسان ' ‍سیا ' در ایران نظامی و امنیتی بود

 عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به دومین شوك اطلاعاتی ایران در دستگیری 12 جاسوس سازمان سیا گفت: ماموریت اصلی این جاسوسی با توجه به پیشرفت ایران در عرصه فناوری های هسته ای ، نظامی و امنیتی بود.
 
'پرویز سروری'روز چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به شناسایی جاسوسان 'سازمان سیا 'توسط' وزارت اطلاعات'اظهار داشت:دستگاههای جاسوسی امریكا و رژیم صهیونیستی سعی داشتند با استفاده از سرویس های اطلاعاتی منطقه چه در داخل و چه خارج از ایران ضربه شدیدی به كشورمان وارد كنند.
 
وی ادامه داد : خوشبختانه با اقدامات سریع ماموران وزارت اطلاعات این اقدامات ناكام ماند.
 
سروری در ادامه تاكید كرد : وزارت اطلاعات با اقدامات به موقع نشان داد از قابلیت های بسیار بالایی مانند گذشته برخودار بوده مانند دستگیری ریگی كه جزو یكی از اقدامات منحصر به فرد این وزارتخانه بوده است.
 
عضو كمیته حقیقت یاب مجلس با اشاره به ماهیت جاسوسان سیا تصریح كرد : بخش اعظم ماموریت سرویس های اطلاعاتی بیگانه در ایران در راستای امنیتی و نظامی بوده و همچنین در بحث هسته ای با توجه به پیشرفت هایی كه ایران در عرصه فناوری هسته های كسب كرد سعی داشتند از این طریق به كشور ضربه وارد كنند.
 
طی ماههای اخیر تعدای از جاسوسان كه با سازمان اطلاعات مركزی آمریكا، سیا، همكاری می‌كردند در ایران و لبنان دستگیر شده اند.

Mittwoch, 23. November 2011

مخالفت چین با تشدید تحریم تهران؛ هلند خواستار تحریم بانک مرکزی ایران شد

 در حالی که چين روز چهارشنبه اعلام کرد که اين کشور مخالف تشديد تحريم ها عليه جمهوری اسلامی ايران است، هلند به جمع کشورهایی پیوست که خواستار تحریم بانک مرکزی ایران شده اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چين می گوید که «پکن همواره مخالف تحريم های يک جانبه بوده است.»

لیو وی مین افزود ما معتقديم فشار و تحريم ها نمی تواند به حل مشکل ايران کمک کنند و فقط موجب پيچيده شدن اوضاع می شود.

وی از طرفين خواست تا گفت و گو و همکاری میان خود را تقويت کنند.

واکنش چین در حالی صورت می گیرد که آمریکا، بریتانیا و کانادا تحریم های یکجانبه علیه تهران را تشدید و دسترسی ایران به سیستم مالی خود را قطع کرده‌اند. آمریکا از دیگر کشورها نیز خواسته است تا در این زمینه اقدام کنند.

این تحریم ها در واکنش به گزارش جديد آژانس بين‌المللی انرژی اتمی در روز هشتم نوامبر است که در آن تاکيد شده است: شواهدی در دست است که نشان می ‌دهد جمهوری اسلامی ايران ممکن است تحقيقات مرتبط با ساخت جنگ ‌افزار هسته‌ای را به طور مخفيانه ادامه داده باشد.

پیشتر در واکنش به این تحریم ها، الکساندر لوکاشویچ، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتشار بیانیه‌ای گفته بود: «ما بار دیگر تأکید می‌کنیم که فدراسیون روسیه این گونه قانون‌های فرامنطقه‌ای که بر اساس آن تحریم یک کشور علیه کشور دیگر به شرکت‌های کشورهای ثالث هم بسط داده شود را ناپذیرفتنی و مغایر با قوانین بین‌المللی می‌دانیم.»

در همین حال روز چهارشنبه وزارت خارجه هلند گفت که اتحادیه اروپا باید تحریم ها علیه ایران را تشدید کرده و این تحریم ها شامل حال بانک مرکزی ایران نیز شود.

یوری روزنتال، وزیر امور خارجه هلند گفت: «مقامات کلیدی دولت جمهوری اسلامی باید در لیست تحریم ها قرار گیرند و تحریم های جدیدی در مورد صنایع نفت و گاز ایران در نظر گرفته شود.»

آمریکا: فقط دو متحد عمده برای ایران باقی مانده


 تام دانیلون، مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا، گفته است که حکومت ایران به شدت در داخل و خارج کشور منزوی شده و هم اکنون فقط دو متحد عمده در سوریه و لبنان دارد.
او همچنین از امکان اعمال فشار بیشتر بر بانک مرکزی ایران خبر داده است.
آقای دانیلون گفته است: "امروز در منطقه ای که به طور فزاینده علیه ایران جبهه گیری کرده، فقط دو متحد عمده برای تهران باقی مانده است: دار و دسته بشار اسد و حزب الله لبنان."
او که سه شنبه (۲۲ نوامبر) در واشنگتن صحبت می کرد گفت تحریم ها سرعت پیشرفت برنامه اتمی ایران را کاهش داده و جمهوری اسلامی بیش از همیشه در داخل و خارج از کشور، منزوی شده است.
وی این مطلب را در موسسه تحقیقاتی بروکینگز مطرح کرد.
آقای دانیلون در نطقش به تصویب قطعنامه های اخیر در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی و مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره برنامه هسته ای و وضع حقوق بشر ایران اشاره کرد و این قطعنامه ها را نشانه انزوای جدی حکومت ایران دانست.
وی گفت: "در حالی که رژیم به طور فزاینده در داخل منزوی شده است و مشروعیتش را از دست می دهد، به شکل فزاینده ای در منطقه هم منزوی شده است. توازن قدرت در منطقه علیه ایران در حال تغییر است."
ایران می گوید که سیاست اتمی یا خارجی خود را به خاطر تحریم های آمریکا یا شورای امنیت تغییر نخواهد داد.
مقام های ایران اتهام نقض حقوق بشر را رد می کنند و گزارش اخیر مدیرکل آژانس درباره "فعالیت های هسته ای نظامی" ایران را سیاسی و بی اساس می دانند.
"ضربه استراتژیک"
تام دانیلون گفت تلاش حکومت ایران برای بهره برداری از اعتراضات جاری در کشورهای عرب (بهار عربی) در راستای تامین منافعش، ناکام مانده است.
او گفت که سقوط حکومت بشار اسد بزرگ ترین ناکامی ایران در منطقه خواهد بود، ضربه ای استراتژیک که به باور وی، توازن قدرت منطقه ای را بیشتر علیه ایران تغییر خواهد داد.
آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران، اعتراضات در کشورهایی نظیر مصر و تونس را ناشی از بیداری اسلامی مردم آن دانسته اما اعتراضات مردم سوریه را "انحرافی" خوانده است.
مشاور امنیت ملی باراک اوباما همچنین گفت که امروز در حکومت ایران، بیش از همیشه اختلاف ایجاد شده است، به ویژه بین آیت الله خامنه ای و محمود احمدی نژاد.
تام دانیلون همچنین از امکان فشار بیشتر آمریکا بر نظام بانکی ایران به خصوص بر بانک مرکزی این کشور خبر داد و گفت که کاخ سفید این گزینه را همچنان در نظر دارد.
دولت باراک اوباما روز دوشنبه گفت تمام بخش بانکداری ایران از جمله بانک مرکزی را به عنوان تهدیدی برای دولت ها و موسسات مالی که با بانک های ایرانی معامله می کنند شناسایی می کند.
تحلیلگران این اقدام را زمینه ساز تحریم کامل بانک مرکزی می دانند که می تواند پیامدهای جدی برای اقتصاد این کشور داشته باشد.
به گفته تام دانیلون، در حالی که مردم عادی و بخش خصوصی در ایران تحت فشار اقتصادی زیادی قرار دارند، سپاه پاسداران نفوذش را در بخش های مختلف اقتصاد کشور گسترش داده و درآمد حاصله را صرف گروه های مورد حمایتش در عراق، لبنان، سوریه و یمن می کند.
این مشاور باراک اوباما گفت همانطور که رئیس جمهوری آمریکا پیشتر گفته بود: "شکی نباید وجود داشته باشد: ایالات متحده و جامعه بین المللی مصمم اند که مانع از دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای شوند."
ایران تمام جوانب برنامه اتمی خود را صلح آمیز اعلام می کند.

Dienstag, 22. November 2011

موشکی با سرعت هشت برابر صوت


به گزارش سايت آمريکايی وايرد، آزمايش تازه موشک های مافوق صوت يا  «هايپرسونيک» که سرعت پروازشان هشت برابر سرعت صوت است با موفقيت به انجام رسيد.

اکنون ارتش آمريکا مجهز به جنگ افزاری است که می تواند در کمتر از نيم ساعت هر هدفی را در هر جای جهان مورد حمله قرار دهد.
 
به نوشته وايرد، موشک تازه به اين منظور طراحی شده که بتواند ساعتی ۶۱۰۰ مايل -  هر مايل برابر يک کيلومنر و ۶۰۰ متر است- را پرواز کند. يعنی چيزی نزديک به هشت برابر سرعت صوت.
 
اين سايت می افزايد گرچه اين آزمايش نسبتا به سادگی انجام گرفت اما صرف بيش از ۲۰۰ ميليون دلار هزينه برای اين آزمايش می تواند ايالات متحده آمريکا را در پيشاپيش صف قدرت های نظامی مجهز به سيستم موشکی واکنش سريع جهانی قرار دهد.

به اين ترتيب با توجه به آزمايش تازه يک هواپيمای بی موتور به کمک موشکی به روی تاسيسات هسته ای دشمن يا محل جنگ افزارهای ميکروبی تروريست ها فرستاده می شود تا پيش از آنکه دير شود نسبت به خنثی سازی آنها اقدام شود.

پنتاگون کوشش های خود را در طراحی جنگ افزارهای سريعی متمرکز کرده است که به جای پرتاب بمب از فضا مانند موشک های هسته ای، صفيرکشان پرواز می کنند. اين موشک ها می توانند در کاهش مسايل ژئوپوليتيک موثر باشند اما مشکلات فنی تازه ای را به همراه دارند.

برای نمونه هنوز کسی چيز زيادی درباره پويايی شناسی سوخت اين جنگ افزارها که از طريق جو با سرعت هايپرسونيک پرتاب می شود نمی داند.
سايت وايرد می گويد ژنرال بازنشسته جيمز هاس کارترايت که به عنوان معاون فرمانده سيستم موشکی واکنش سريع جهانی و  معاون ستاد مشترک و فرمانده استراتژيک ايالات متحده خدمت کرده بود می گويد بايد در مهر و موم شده پاکت اطلاعات را باز کنيم.
 
هم اکنون توجه ارتش ايالات متحده بر روی مسايل مربوط به مديريت گرمايی اين سيستم متمرکز شده است زيرا حرکت با اين سرعت دمای غيرقابل تصوری ايجاد می کند. از سوی ديگر مطالعات ارتش درباره نسبت ترکيب آلياژ برای اين سيستم روی فلزاتی مانند آلومينيوم، تيتانيوم، پولاد، تانتالوم، تنگستن، بافت های کربنی و سيليس متمرکز شده بود.
آزمايش تازه نشان داد که آلياژ استفاده شده آلياژ مناسبی است و به نظر می آيد طرح از ميان برداشتن دشمن در جهان دارد يک گام به واقعيت نزديکتر می شود.