Montag, 31. Oktober 2011

قطر، ایران و عربستان را به گفتگو برای حل اختلافات فراخواند

 نخست وزیر قطر گفته است که راجع به این توطئه با وزیر امور خارجۀ جمهوری اسلامی ایران، علی اکبر صالحی، در دوحه گفتگو کرده است. 
نخست وزیر قطر همچنین گفته است که این کشور در انتظار مستندات و مدارک دولت آمریکا در خصوص اتهامی است که علیه جمهوری اسلامی ایران ایراد کرده و اینکه او امیدوار است که چنین اتهامی صحت نداشته باشد. 
نخست وزیر قطر در ادامه عربستان و ایران را دو کشور بزرگ منطقه توصیف کرده و افزوده است که امنیت عربستان برای قطر به عنوان عضو شورای همکاری خلیج فارس از اهمیت ویژه ای برخوردار است. 
دولت آمریکا، سپاه قدس سپاه پاسداران ایران را متهم به توطئه قتل سفیر عربستان در خاک آمریکا کرده است. دولت جمهوری اسلامی ایران ضمن تکذیب این ادعا معتقد است که هدف آمریکا از طرح این اتهام ایجاد تنش میان ایران و عربستان است. 
مقامات آمریکایی بعضاً بعید نمی دانند که این توطئه بدون اطلاع آیت الله خامنه ای از سوی نیروهای نظامی ایران طرح ریزی شده باشد. برخی ناظران می گویند که ای بسا این توطئه پرده ای از منازعات قدرت میان محمود احمدی نژاد و رهبر جمهوری اسلامی ایران و به منظور برانگیختن جنگ میان آمریکا و ایران بوده تا در نتیجۀ آن پایه های قدرت محمود احمدی نژاد تحکیم شود.

رسانه‌های اسراییلی: نتانیاهو و باراک قصد حمله به ایران را دارند


 چندین رسانۀ اسراییلی خبر داده‌اند که وزیر دفاع، اهود باراک و نخست وزیر، بنیامین نتانیاهو، قصد دارند به رغم مخالفت اکثر مسئولان نظامی، حمله به مراکز اتمی ایران را عملی کنند.
اما وزیر دفاع بلافاصله این خبرها را تکذیب کرد. آقای اهود باراک در رادیو ارتش کشورش به طنز گفت: "لازم نیست انسان نابغه باشد تا بداند که در این دور زمانه در اسراییل، دو نفر نمی‌توانند به تنهایی چنین تصمیم‌هایی بگیرند".
وی افزود: "در وزارت دفاع و در دفتر نخست‌وزیر هزاران صفحه یادداشت از مذاکراتی که در حضور ده‌ها مسئول و وزیر، در بارۀ ایران جریان داشته، وجود دارد".
با این حال اهود باراک خطر ایران را بسیار جدی دانست و تأکید کرد که "قبلاً بیست بار این حرف را زده‌ام، اسراییل نمی‌تواند به خود اجازه دهد که با ایران اتمی سر و کار داشته باشد".
او با اشاره به برنامه‌های اتمی ایران گفت: "پیشرفت‌های ایران برای بدست آوردن بمب اتمی، مهم‌ترین خطری است که امنیت تمامی منطقه و به ویژه اسراییل را تهدید می‌کند... ما باید به هر طریقی که لازم باشد عمل کنیم و هیچ گزینه‌ای را کنار نگذاریم".
آقای باراک در عین حال پذیرفت که فشارهای بین‌المللی و تحریم‌ها علیه ایران بسیار مهم هستند.
با این حال رسانه‌های اسراییلی اصرار دارند که که نخست وزیر و وزیر دفاع، در حمله به ایران مصمم هستند.
سرمقاله نویس پرنفوذ روزنامۀ یدیعوت آهارونوت، آقای ناهوم بارنئا نوشت: "نتانیاهو و باراک کسانی هستند که برای دست به عمل زدن فشار می‌آورند. نتانیاهو تصور می‌کند که محمود احمدی‌نژاد، هیتلر است و اگر به موقع جلو او گرفته نشود، یک هلوکاست جدید به راه خواهد افتاد. علاوه بر این، محبوبیتی که نخست وزیر با آزاد کردن گلعاد شالیت کسب کرد، به او احساس قدرت بیشتری داده است".
همچنین کارشناسان نظامی شبکه‌های تلویزیونی اسراییلی تأیید کردند که وزیر دفاع و نخست وزیر، سایر اعضاء دولت را ترغیب می‌کنند که از اقدام نظامی علیه ایران پشتیبانی نمایند.
اما همین رسانه‌ها می‌افزایند که رییس ستاد مشترک ارتش اسراییل، ژنرال بنی گانتس، رییس سازمان موساد، آقای تامیر پرادو، رییس اطلاعات ارتش، ژنرال آویو کشاوی و بالاخره رییس شین‌بت (اطلاعات داخلی)، آقای یورام کهن، با حمله به ایران مخالفند.

Sonntag, 30. Oktober 2011

مهاجرت دانشمندان هسته‌يي ارمنستان به ايران

يك كارشناس ارشد انرژي هسته‌يي ارمنستان از موج مهاجرت كارشناسان هسته‌يي اين كشور به ايران خبر مي‌دهد. به گزارش عصر ايران به نقل از روزنامه الحيات چاپ لندن، «موفسيس واردانيان» از مهم‌ترين مهندسان سازمان انرژي هسته‌يي ارمنستان گفت كه دانشمندان هسته‌يي ارمني به ايران مهاجرت مي‌كنند زيرا در اين كشور حقوق و دستمزد بالايي دريافت مي‌كنند. واردانيان در سخناني كه از تلويزيون اين كشور پخش شد، اضافه كرد: متاسفم كه كارشناسان با لياقت وشايسته، ارمنستان را به سمت ايران ترك مي‌كنند. در سال‌هاي اخير 20 نفر از كارشناسان سازمان انرژي اتمي ارمنستان به دليل حقوق‌هاي پايين، سازمان را ترك كردند و در نيروگاه اتمي بوشهر كار پيدا كردند. آنها به حقوق و دستمزدهاي بالايي دست يافتند.

افشای آخرین پیام خامنه‌ای به قذافی

 یک منبع آگاه در تهران خبر داد که روز سوم مارس (۱۳ اسفند سال گذشته)، درست یک روز پس از آنکه جنگنده‌های قذافی، به بمباران مواضع مخالفانش در شرق لیبی روی آورد و شورای ملی لیبی را وادار کرد که خواستار ایجاد حریم “ممنوعیت پرواز” در سازمان ملل ‌شود، پیامی غیر رسمی از سوی آیت الله خامنه ای برای معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی ارسال شد. در این پیام که قرار است محتوای بیشتری از آن برای آقای «احمد شهید» گزارشگر ویژه سازمان ملل در بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران ارسال شود، رهبر جمهوری اسلامی بر یک نکته تأکید کرده و آن اینکه «هدف آمریکا و غرب در حمایت از اعتراضات مردمی، تسلط بر منابع و ذخائر کشورهای عربی است و اگر در لیبی مهار نشود به سوریه و سایر کشورهای مستقل هم می رسد؛ در نتیجه باید تلاش شود تا به هر صورت، پروژه غرب در همین جا شکست بخورد». اما شورای امنیت سازمان ملل متحد ایجاد حریم “ممنوعیت پرواز” را تصویب کرد و قذافی مخالفان را به راه‌انداختن حمام خون تهدید کرد.
ارسال این گزارش برای «احمد شهید» از این نظر اهمیت دارد که پیام ارسالی آیت الله خامنه ای به معمر قذافی، از منظر حقوقی، شراکت در نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت محسوب می شود.
شادی ناشی از سقوط دو دیکتاتور در تونس و مصر و همزمانی آغاز جنبش اعتراضی در لیبی با فراخوان رهبران جنبش سبز در ایران (٢۵ بهمن ٨٩) از عوامل اصلی ارسال این پیام ارزیابی شد و دستگاه سیاست خارجی اجازه نیافت تا در کنار مردم لیبی بایستد تا آنجا که قیام علیه دیکتاتور لیبی ٢۶ بهمن آغاز و شورای ملی لیبی ٨ اسفند ماه ٨٩ اعلام موجودیت کرد و مدتی بعد توانست سازمان ملل را با خود همراه کند، اما جمهوری اسلامی با توجه به سیاست تعیین شده توسط رهبری، تا هفت ماه بعد نیز این شورا را به رسمیت نشناخت.
 سرانجام روز ٢٧ شهریور ماه جاری، آقای عبداللهیان، معاون عربی و آفریقایی وزیر خارجه، در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافت و به نمایندگان خبر داد که شورای انتقالی لیبی از سوی ایران به رسمیت شناخته شده است؛ وی البته تاکید کرد که «جمهوری اسلامی تحفظات خود مبنی بر خروج ناتو، برگزاری انتخابات و حاکمیت آراء مردم را به شورای انتقالی لیبی اعلام کرده است».
 پس از این نشست، کاظم جلالی نماینده شاهرود و عضو کمیسیون یاد شده، در حضور خبرنگاران ادعا کرد که «علت اتخاذ گزینه نظامی از سوی ناتو در قبال لیبی حضور طولانی مدت در این کشور است و بر اساس اطلاعات موثق تاکنون نیروهای ناتو برای یافتن قذافی هیچ اقدامی انجام نداده اند»؛ اما مدتی بعد از این «اطلاعات موثق»، مخالفان قذافی به کمک ناتو توانستند شهر بنی ولید را تصرف‌ کنند و قذافی و هوادارانش را در بخش باقیمانده از شهر سرت، زادگاه دیکتاتور لیبی، محاصره کنند.
با شکست تجربه قذافی در سرکوب مخالفان و ناتوانی او در مقاومت در برابر ناتو، جمهوری اسلامی جهت گیری خود را تغییر داد و به بشار اسد دیکتاتور سوریه نیز هشدار داد که باید راه دیگری را در پیش بگیرد. روزنامه الزّمان، چاپ عراق، هشتم سپتامبر (۱۷ شهریور) خبر داد که أسد در سفری غیر رسمی و پنهانی به تهران رفته و با آیت الله خامنه ای دیدار کرده است اما توصیه رهبر جمهوری اسلامی مبنی بر توجه به تجربه قذافی و ضرورت تغییر روش در مهار اعتراضات را نپذیرفته است.
پیش از شکست تجربه قذافی، سرتیپ پاسدار علی زاهدی به پیشنهاد سرلشکر قاسم سلیمانی و موافقت رهبر جمهوری اسلامی به سوریه اعزام شده بود تا در سرکوب اعتراضات مردمی به بشار اسد کمک کند. سرتیپ زاهدی از فرماندهان ارشد دوران جنگ ایران و عراق است که در جریان جنگ ۸ ساله با عراق فرماندهی لشکر را برعهده داشت. وی پس از پایان جنگ در نیروی زمینی فعال بود و سپس فرمانده نیروی زمینی سپاه بوده است. پس از شروع نا آرامی های سوریه و اعتراضات مردمی علیه بشار اسد، نیروهای ستادی تحت امر سرتیپ زاهدی با اعزام نیروهای ویژه ضد شورش تقویت شده و برخی دیگر از فرماندهان بسیج و سپاه نیز که در سرکوب های تهران تجارب عملیاتی و میدانی و فرماندهی دارند برای کمک به حکومت بشار اسد در سرکوب مردم راهی ستاد سپاه سوریه شدند.
اما سرانجام آیت الله خامنه ای، ترجیح داد سایر کشورهای عربی را نیز به تجربه لیبی هشدار دهد؛ وی در افتتاحیه اجلاس بیداری اسلامی که ۲۶ شهریور ماه در تهران برگزار شد از حمله ناتو به لیبی که به سرنگونی قذافی انجامید به شدت انتقاد کرد و آن را «ضایعه ای بی جبران» برای لیبی خواند. وی گفت که نگران زیرساخت های اقتصادی لیبی است که در این حملات نابود شده اند.
رهبر جمهوری اسلامی افزود که “اگر دخالت نظامی ناتو و آمریکا نبود، ممکن بود مردم اندکی دیرتر پیروز شوند ولی در عوض این همه زیرساخت نابود نمی شد این همه نفوس بی گناه از زنان و کودکان کشته نمی شدند و دشمنانی که خود سالها همراه و همدست قذافی بوده اند، مدعی حق دخالت در این کشور مظلوم و جنگ زده نمی شدند.”
رهبر جمهوری اسلامی به مردم لیبی در مورد انحراف از اهداف اسلامی نیز هشدار داد و گفت که غرب به دنبال آن است تا عناصر وابسته به خود را دوباره در کشورهای منطقه سر کار بیاورد و “اصل سیستم و اهرم های اصلی قدرت را حفظ کند و سر دیگری را بر روی این بدن بگذارد.”

Samstag, 29. Oktober 2011

فعال شدن همتای استاکس‌نت در ایران

 آزمایشگاه کاسپرسکی از معتبرترین تولید کنندگان آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای اینترنتی است. کارشناسان این آزمایشگاه یک کرم جدید اینترنتی شناسایی کردند که Doqu نام گرفته است و هدف آن جمع‌آوری اطلاعات است.

این کرم جانشین کرم اینترنتی استاکس‌نت شناخته می‌شود که سال گذشته تأسیسات اتمی ایران را آلوده کرد. بخشی از عملکرد کرم دیوکیو مشابه استاکس‌نت است. با این تفاوت اساسی که برنامه این کرم، با توجه به هدف مورد نظر تغییر می‌کند.

دو حمله متوالی طی دو هفته در ایران

کارشناسان روسی تا کنون تنها ۴ مورد از این کرم‌های اینترنتی را پیدا کردند که سه مورد آن در ایران و یک مورد در سودان بوده است. این کارشناسان بدون اشاره به اهداف مورد نظر در ایران اعلام کردند که دو حمله متوالی در ۴ و ۱۶ اکتبر (۱۲ و ۲۴ مهر) در ایران، توجه آنها را به خود جلب کرده است.

هر دو این حملات از یک کامپیوتر فرستاده شدند که "پروایدر اینترنتی" آن آمریکایی بوده است.

به عقیده کارشناسان آزمایشگاه کاسپرسکی دو تلاش پشت سرهم، نشانگر حمله‌‌برنامه‌ریزی شده به یک هدف مشخص است.

این کارشناسان بدون اشاره به جزییات بیشتر تنها اعلام کردند که دیوکیو تخریبی عمل نمی‌کند و هدف آن جمع‌آوری اطلاعات است.

هدفی غیر از تأسیسات اتمی

الکساندر گوستو کارشناسان امنیتی آزمایشگاه کاسپرسکی در مورد کر‌م‌ دیوکیو گفته است :«هرچند اهداف مورد نظر این کرم در ایران قرار دارند، اما تا کنون هیچ مدرکی مبنی بر اینکه هدف دوکو صنایع یا تأسیسات اتمی ایران بوده باشد وجود ندارد.» 

وی در ادامه تأکید کرده است که نمی‌توان تأیید کرد دیوکیو اهدافی مانند استاکس‌نت را دنبال می‌کند. دیوکیو حاوی کدی برای سیستم‌های کنترل صنعتی نیست و خود به خود نیز تکثیر نمی‌شود.

الکساندر گوستو معتقد است: «البته از آنجا که عملکرد دیوکیو منحصر به فرد است، برداشت ما این است که این کرم کاملأ هدفمند و تخصصی عمل خواهد کرد.»

«برنامه‌نویسی چنین کرمی نیازمند دانش و بودجه فراوان است»

هر کدام از ۴ کرم شناسایی شده تا کنون، محرک مخصوص به خود را داشتند. از این رو پیش‌بینی می‌شود که عملکرد دقیق کرم اینترنتی دیوکیو هنوز به طور کامل شناخته نشده است.

تیلمن وارنر یکی از کارشناسان باتجربه آزمایشگاه کاسپرسکی گفته است: «ما هنوز نمی‌د‌انیم که این کرم چطور کامپیوتر را آلوده می‌کنند.»

دیوکیو بعد از ورود به کامپیوتر، برنامه امنیتی کامپیوتر را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که کامپیوتر دیگر قادر به شناسایی دوکو نیست. به این ترتیب این کرم در خفا به فعالیت‌خود ادامه می‌‌دهد.

تیلمن وارنر تأکید کرده است که قدرت تخریبی این کرم به «گو‌نه‌ای باور نکردنی بالاست.»
وی معتقد است: «این کرم برای ربودن اطلاعات از شرکت‌ها یا نهادهای سیاسی طراحی شده است و بسیار پیچیده‌تر از استاکس‌نت عمل می‌کند. طراحی چنین برنا‌مه‌ای به بودجه فراوان، زمان و دانش بسیار نیاز دارد.»

Donnerstag, 27. Oktober 2011

مصا حبه اختصاصی پارازیت با هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا


محمد خاتمی بار دیگر خواستار پايان حصر موسوی و کروبی شد


فرزندان  ميرحسين موسوی و زهرا رهنورد در ديدار با محمد خاتمی «فشارها و مشکلات ايجاد شده برای خود» را شرح داده اند و رییس جمهور پیشین ایران نيز ابراز اميدواری کرده که برای «تلطيف فضای سياسی جامعه» حصر خانگی زهرا رهنورد، ميرحسين موسوی و  مهدی کروبی رفع شود.

به گزارش وب سایت کلمه، اين ديدار در منزل محمد خاتمی، رییس جمهوری سابق ایران، انجام شده و همسر  وی نيز در آن حضور داشته است.

دختران زهرا رهنورد و ميرحسين موسوی پس از ارائه‌ توضيحاتی درباره آنچه که از وضعيت پدر و مادرشان اطلاع دارند، به شرح فشارها و مشکلات ايجاد شده برای خود پرداختند.

طبق گزارش سایت کلمه، فرزندان رهنورد و موسوی گفته اند که «اين فشارها پس از توضيحاتی که درباره گفته های ميرحسين در ديدار ماه مبارک رمضان مطرح کرده اند، شدت گرفته است که زندگی، تحصيل و کار دختران مهندس موسوی را با مشکلاتی رو‌به‌رو ساخت.»

زهرا رهنورد، ميرحسين موسوی، و مهدی کروبی از زمان برگزاری تظاهرات اعتراضی مخالفان در بيست و پنجم بهمن سال گذشته در خانه های خود در «حصر» به سر می برند و ارتباط آنها با بيرون قطع شده است.

بسیاری از فعالان سیاسی در ایران از حصر رهبران مخالفان دولت انتقاد کرده اند و نهادهای بین المللی  مدافع حقوق بشر نیز نسبت به وضعیت این رهبران ابراز نگرانی کرده اند.

 احمد شهيد، گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای ايران، در  نخستين گزارش خود درباره وضع حقوق بشر در ايران که مهرماه گذشته منتشر شد، با اشاره به حبس خانگی ميرحسين موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، شرايط آنها را بسيار نگران کننده توصيف کرده است.

محمد خاتمی  نيز در اين ديدار «ضمن دلجويی و تقدير از صبر و استقامت» فرزندان رهنورد و موسوی،  ابراز اميدواری کرده است: «در وضعيت کنونی که نشانه‌ تهديدهای فراوان وجود دارد و نياز به همدلی بيشتر است، شاهد رفع حصر از عزيزان آقايان موسوی و کروبی و باز شدن و تلطيف فضای سياسی جامعه باشيم که به نفع همه است.»

محمد خاتمی همچنين گفته است: «همگان بايد نسبت به خطرات و توطئه های موجود هوشيار باشيم و اولويت خودمان را دفاع از اصل و سرنوشت کشور و حقوق اساسی مردم قرار دهيم و اجازه‌ جسارت به هيچ قدرت و نيرويی، به‌خصوص از خارج، عليه ملت و کشور و دخالت در امور داخلی خود را ندهيم.»

در همين زمينه، شکور اکبر نژاد، نماينده اصلاح طلب تبريز در مجلس، نيز روز چهارشنبه در صحن علنی مجلس خواستار آزادی زندانيان سياسی و پايان دادن به حصر خانگی مخالفان شده است.
 
 فرزندان موسوی و رهنورد در ۲۶ مهرماه سال جاری به وب سايت «کلمه» گفته بودند که بيش از ۵۰ روز است از والدين خود بی خبر هستند.

دخيران ميرحسين موسوی و زهرا رهنورد گفته بودند، برخورد قاطع پدر و مادرشان با يکی از مقام قضايی در ماه رمضان و انتشار بخشی از اخبار مربوط به آخرين ديدارشان باعث قطع ارتباط با والدین شان شده است.

واکنش تهران به طرح راه اندازی سفارتخانه مجازی آمريکا برای ايرانيان

رييس مجلس شورای اسلامی ايران در نخستين واکنش يک مقام جمهوری اسلامی به سخنان وزير امور خارجه آمريکا در مورد راه اندازی سفارتخانه مجازی برای ايرانيان، اين اقدام را نشانه «تنگنای سياسی» آمريکا دانست و گفت که «اين گونه حرف ها موجب وحدت ملی بيشتر ايرانيان می شود.»

علی لاريجانی در اظهاراتی که واحد مرکزی خبر ايران آن را منتشر کرده است، راه اندازی سفارتخانه مجازی آمريکا برای ايرانيان را نشانه «ضيق سياسی»- تنگنای سياسی- ايالات متحده عنوان کرد.

هيلاری کلينتون روز چهارشنبه در گفت و گو با دوشبکه تلويزيونی بی بی سی فارسی و صدای آمريکا اظهار داشت: «ما خواستار بهبود روابط با ايران هستيم و می خواهيم از گذشته دور شويم. من عقيده دارم که هر دو طرف از آنچه در ۵۰ سال گذشته رخ داده متاسف هستيم؛ اما ما مايليم بنای يک رابطه خوب را پی ريزی کنيم.»

وزير امور خارجه آمريکا افزود: «آنچه که در نظر داريم اين است که به رغم اين واقعيت که رابطه سياسی (با ايران) نداريم من از همين جا اعلام می کنم که يک سفارت مجازی در تهران باز می کنيم. اين وب سايت احتمالا تا پايان سال راه اندازی خواهد شد.»

علی لاريجانی در سخنان روز پنجشنبه خود با بيان اينکه نبايد حرف های وزير امور خارجه آمريکا را «جدی» گرفت، از سخنان هيلاری کلينتون درباره جنبش های داخل ايران انتقاد کرد.

آقای لاريجانی اظهار داشت: «اگر او منتظر جنبش داخل ايران است بايد بداند که همين جنبش های منطقه نتيجه انقلاب اسلامی ايران است، چرا که انقلاب ايران انقلابی پر تحرک است.»

وی افزود: «اگر آمريکاييان تصور می کنند با مشابه سازی می توانند در ايران کاری صورت دهند، بايد بدانند که دچار سوء تفاهم هستند.»

وزير امور خارجه آمريکا در گفت و گوی تلويزيونی روز چهارشنبه خود درباره دلايل حمايت نکردن دولت باراک اوباما از «جنبش سبز» در دوران اعتراضات پس از انتخابات رياست جمهوری گفت: «از درون جنبش اعتراضی اين صدا شنيده می شد که آمريکا بايد مواظب باشد طوری عمل نکند که عامل و حامی اصلی اين جنبش جلوه کند چون اعتبار جنبش و امنيت هواداران آن به خطر می افتد.»

خانم کلينتون افزود: «فکر می کنم اگر  دوباره اين اتفاق بيفتد، جنبش سبز يا هر جنبش ديگری در ايران هوشمندانه خواهد بود اعلام کند که ما می خواهيم همه دنيا از ما حمايت کند. کاری که مخالفان حکومت در ليبی کردند.»

مقام های ايرانی در جريان اعتراض های گسترده به نتايج انتخابات رياست جمهوری سال ۱۳۸۸، کشورهای غربی بويژه آمريکا و بريتانيا را متهم می کردند که در دامن زدن به شورش ها دست دارند و خواهان سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ايران هستند.

در جريان اين اعتراض که به شدت از سوی نيروهای امنيتی و بسيج سرکوب شد، دهها نفر جان خود را از دست دادند و هزاران نفر نيز بازداشت شدند.

مناسبات ميان تهران و واشينگتن در هفته های اخير بار ديگر دچار تنش شده و مقام های آمريکايی، نيروی قدس سپاه پاسداران را متهم کرده اند که توطئه ترور سفير عربستان سعودی در واشينگتن را طرح ريزی کرده است.

آمريکا گفته است که احتمالا مقام های جمهوری اسلامی ايران از انجام اين طرح خبر داشته اند. ايران تمام اتهام ها را رد کرده است.

ایران درخواست اينترپل برای تحقیق درباره متهم ترور سفير عربستان را تاييد کرد

علی اکبر صالحی، وزير امور خارجه جمهوری اسلامی ايران، تاييد کرد که پليس بين الملل از ايران خواسته است تا يکی از متهمان توطئه ترور سفير عربستان سعودی را تحويل دهد ولی وی گفت: «ما در ايران ۱۵۰ غلام شکوری داريم.»

بر اساس گزارشی که رسانه های ايران از مصاحبه آقای صالحی با روزنامه عرب زبان الشرق الاوسط منتشر کرده اند، وزير امور خارجه ايران گفته است: «ما در ايران ۱۵۰ غلام شکوری داريم. سوالی از پليس بين الملل درباره اين اسم دريافت کرديم و در بررسی ها معلوم شد که فردی به نام غلام شکوری نيز در آمريکا زندگی می کند و عضو سازمان مجاهدين خلق است.»

مقام های آمريکايی غلام شکوری را يک عضو نيروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی کرده اند که به گفته آنها، همراه با منصور ارباب سير، شهروند ايرانی- آمريکايی قصد داشته است تا عادل الجبير، سفير عربستان در واشينگتن، را ترور و سفارتخانه های عربستان و اسرائيل در آمريکا را منفجر کند.

منصور ارباب سير در حال حاضر در آمريکا بازداشت است ولی مقام های آمريکايی می گويند که غلام شکوری در ايران به سر می برد و مقام‌ ها خواهان محاکمه وی در ايران يا استرداد او به آمريکا برای رسيدگی به اتهامات اش شده اند.

جمهوری اسلامی ايران به شدت اتهام های دست داشتن در اين ترور را رد کرده و گفته است که منصور ارباب سير يک مخالف جمهوری اسلامی و فردی معتاد است و غلام شکوری نيز عضو سازمان مجاهدين خلق است.

به رغم اتهام های ايران به منصور ارباب سير، وزير امور خارجه جمهوری اسلامی که روز سه شنبه برای حضور در مراسم خاکسپاری وليعهد عربستان به رياض سفر کرده بود، خواستار دسترسی کنسولی به ارباب سير شده است.

وی به روزنامه الشرق الاوسط گفته است: «از آمريکا خواستيم اطلاعاتی را درباره فردی که او را بازداشت کرده است، در اختيار ما قرار دهد و ملاقات کنسولی ايران با اين متهم را تسهيل کند.»

به گفته صالحی، «آمريکا در اين باره اعلام آمادگی کرده که در اين زمينه اطلاعاتی را در اختيار ما قرار دهد و فرصتی را برای ملاقات با اين ايرانی بازداشت شده قرار بدهد ولی هيچ اتفاقی تاکنون رخ نداده است و هيچ چيزی از طرف آمريکا دريافت نکرده ايم.»

آمريکا و عربستان در دو هفته اخير جنگ رسانه ای شديدی را درباره اتهام توطئه سفير عربستان آغاز کرده اند و موضوع را برای رسيدگی به شورای امنيت سازمان ملل ارجاع داده اند. رياض گفته است که تهديد ايران را جدی تلقی کرده و به آن «پاسخی مناسب» خواهد داد.

هم‌زمان مقام‌های جمهوری اسلامی از عربستان خواسته‌اند تا به گفته آنها، در «دام» اقدام های آمريکا نيفتند.

در همين زمينه علی اکبر صالحی با نام بردن از غرب به عنوان «شياطين» گفته است که «شياطين هميشه برای اختلافات ميان کشورهای اسلامی فعاليت می کنند. آيا عاقلانه است که جمهوری اسلامی ايران به چنين اقدامی دست بزند؟»

منصور ارباب سير، متهم بازداشت شده در نيويورک، هفته جاری در يکی از دادگاه های اين شهر حاضر شده و بر اساس گزارش های منتشره، تمامی اتهام های وارده به خود را رد کرده است.

قاضی تصمیم گیرنده جلب پسر هاشمی از طریق پلیس بین الملل است

در ادامه جلسه خبرنگاری در خصوص دستگیری پسر هاشمی رفسنجانی از طریق پلیس اینترپل پرسید که محسنی اژه ای پاسخ داد: در هر پرونده ای که متهم از کشور فرار کرده موضوع بستگی به نظر قاضی دارد که آیا حضور متهم برای رسیدگی به پرونده ضروری است یا خیر و اگر بخواهیم از طریق پلیس بین الملل اقدام شود شرایط وجود دارد یا نه و اگر قاضی تشخیص دهد که حضور متهم ضروری است از طریق پلیس بین الملل اقدام می شود.

Mittwoch, 26. Oktober 2011

روسیه پارازیت انداز سیار به ایران می‌فروشد'


 یک مقام روسیه می گوید کشورش چندین دستگاه پارازیت انداز سیار در اختیار ایران گذاشته و در حال مذاکره برای ارسال تجهیزات بیشتری است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کنستانتین بیریولین، قائم مقام سازمان همکاری نظامی و فنی روسیه اعلام کرد که فروش پارازیت اندازهای کامیونی "آوتوبازا" بخشی از یک معامله بوده که مسکو امیدوار است با وجود تحریم تسلیحاتی سازمان ملل، به ایران بفروشد.
این مقام روسی به خبرگزاری دولتی ریانووستی روسیه گفته است: "این یک سیستم دفاعی است. صحبت از جت و زیردریایی یا موشک اس ۳۰۰ نیست. ما درباره تامین امنیت حکومت ایران صحبت می کنیم."
این مقام روسی نگفت که چند دستگاه پارازیت انداز به ایران فروخته شده و چه موقعی این تجهیزات تحویل داده شده است.
او افزود: "ما بر سر فروش فناوری نظامی که مشمول تحریمهای سازمان ملل نمی شود، مدام با ایران در حال مذاکره هستیم."
شورای امنیت سازمان ملل به دلیل برنامه اتمی ایران، فروش تسلیحات و فناوری دارای کاربرد نظامی به این کشور را منع کرده است.
خبر فروش جنگ افزارهای روسیه به ایران در همان روزی اعلام می شود که یک دیپلمات غربی خبر داد روسیه و چین از آژانس بین المللی انرژی اتمی خواسته اند لحن گزارشی درباره جزئیات فعالیتهای ایران برای ساخت جنگ افزار اتمی را تلطیف کند یا حتی این گزارش را منتشر نکند.
ایران بارها گفته است به دنبال ساخت سلاح اتمی نیست.
در سپتامبر ۲۰۱۰ روسیه تحت فشار غرب پذیرفت فروش سیستم موشک ضدهوایی اس ۳۰۰ به ایران را به حالت تعلیق درآورد و از تحریمهای شدیدتر علیه این کشور حمایت کند.

محمدتقی رهبر : طراحی دوچرخه برای بانوان مشکوک است، از رویانیان خواهش می‌کنیم از این خدمت به خانم‌ها چشم‌پوشی کنند


حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر نماینده اصفهان  (بزرگتریت مشغله فکری او زن و حجاب است) و رئیس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با انتقاد از اظهارات اخیر رویانیان مبنی بر طراحی دوچرخه برای بانوان، اظهار داشت: باید بگویم که اولاً موضوع حمل و نقل و ترافیک در تهران با طراحی دوچرخه برای بانوان حل نمی‌شود.
وی افزود: قبلاً نیز تجربه دوچرخه‌سواری بانوان را دیده‌ایم و شاهد بودیم که در برخی گذرگاه‌ها برای بانوان دوچرخه گذاشته بودند اما تبعات این موضوع را همه مشاهده کردند.
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس در ادامه گفت:‌ اگر سازمان حمل و نقل ترافیک طرحی برای استفاده مردم از دوچرخه دارد، بهتر است این دوچرخه را برای آقایان که عمده رفت و آمدهای روزمره متعلق به آنان است و مشکلی هم ندارد، در نظر بگیرد و فرهنگ دوچرخه‌سواری برای آقایان که روزانه هزاران بار رفت و آمد می‌کنند، جا بیندازند.
حجت‌الاسلام رهبر بر همین اساس طراحی دوچرخه برای بانوان را مشکوک دانست و تصریح کرد: جای سؤال اینجاست که آیا ما امروز همه مسائل جامعه و مشکلات حمل و نقل و ترافیک را حل‌کرده‌ایم و تنها دوچرخه‌سواری خانم‌ها باقی مانده است که سراغ این امر می‌رویم؟!
‌وی اضافه کرد:‌ امروز همه شاهدند که وضعیت حجاب در جامعه ما به صورت یک مشکل ضد‌فرهنگی درآمده ‌و کافی است برای خانم‌ها دورچرخه‌سواری را باب کنیم.
این نماینده مجلس به دوچرخه‌سواری خانم‌ها در برخی شهرهای کشور ‌اشاره کرد و گفت: خانم‌ها در برخی شهرها اقدام به دوچرخه‌سواری می‌کنند که تبعات بسیار منفی داشته است، از این‌رو از آقای رویانیان خواهش می‌کنیم که از این خدمت به بانوان کشور چشم‌پوشی کنند.
وی یادآور شد: در صورتی که دوچرخه‌سواری برای بانوان باب شود این موضوع با برخورد همه مسئولان کشور روبه‌رو خواهد شد و بهتر است آقای رویانیان برای حل مشکل ترافیک، به موضوعات دیگری بپردازند و به این موضوع دامن نزنند چرا‌که چالش‌های فرهنگی ما کم نیست و بهتر است چالش دیگری اضافه نکنند.
حجت‌الاسلام رهبر در خاتمه گفت: هیچ توجیهی برای سخنان اخیر آقای رویانیان مبنی بر طراحی دوچرخه برای بانوان وجود ندارد.

Dienstag, 25. Oktober 2011

احمدی​نژاد: ۲۵ ساله رئیس​جمهورایران باقذافی دیدارنداشته!


 احمدی نژاد در جمع مردم بیرجند در خراسان جنوبی، ادامه داد: با من مشكل دارید، ولی با مردم كه نباید مشكل داشته باشید. هرچه دلتان می‌خواهد به ما بگویید، ما هم كه جواب نمی‌دهیم و این مساله را آزاد گذاشته‌ایم، ولی بدانید كه این ملت بیدارند و اگر وقتش برسد و هركس كه بخواهد جلوی پیشرفتشان بایستد ظرف ‌‌٢ ثانیه او را از جلوی راه برخواهند داشت.
اهم سخنان احمدی​نژاد را به نقل از ایسنا در ادامه بخوانید:
    در گفت‌وگویی كه با خبرنگار آمریكایی داشتم به او گفتم كه در ‌‌٢٥ سال گذشته هیچ‌یك از روسای جمهور و معاونان كشور ما با دیكتاور لیبی دیدار نكرده بودند. هرچند كه با مردم لیبی همواره دوست بودند اما شما از روسای جمهور و نخست وزیرهای اروپایی یكی را به من نشان دهید كه به كشور لیبی سفر نكرده باشد.
    عده‌ای بر این عقیده هستند كه قذافی را مانند بن لادن كشتند تا حرف‌ها را نزند؛ چرا كه اگر قرار بود این آقا محاكمه شود و بگوید برای انتخابات به چه كسانی پول داده و از سوی چه كسانی حمایت می‌شده است، آن وقت خیلی از مسائل عوض می‌شد.    آزادی، كرامت، احترام و توحید حق ملت‌هاست. ملت‌ها حق دارند كه حاكمانشان را خودشان انتخاب كنند و برای سرنوشت‌شان تصمیم بگیرند، اما باید با تفاهم در كنار یكدیگر بنشینند و هیچ‌كس كسی را نكشد؛ چرا كه كشتار از سوی هر طرف كه باشد، مساله را حل نخواهد كرد و تخریب به نفع دشمنان است.    انتخابات آزاد، حق تعیین سرنوشت، آزادی و عدالت از جمله حقوق ملت‌ها است. دولت‌ها باید با كمك ملت‌ها این حقوق اساسی را محقق كنند و ملت‌ها هم بدون درگیری و با همفكری و همدلی تصمیم بگیرند و كشورهای خود را آزاد كنند و در عین حال مراقب دشمنان باشند؛ چرا كه آمریكایی‌ها و متحدان آنها مترصد این هستند كه از پنجره وارد شوند.    امروز ساختن ایران به معنای ساختن تاریخ، آینده‌ بشریت و برپا كردن پرچم توحید، عدالت و بازگشت به راه پیامبر اسلام است. یك ملت هرچه بزرگ باشد و استعداد و نعمت داشته باشد، اگر پیشرفته و قدرتمند نباشد در فضای امروز دنیا جایی برای زندگی، عزت و مشاركت نخواهد داشت. بنابراین اگر می‌خواهیم بمانیم باید پیشرفت كنیم و هركس باید كار خود را در راستای پیشرفت ایران تنظیم كند.    بی‌شرمانه‌ترین كار این است كه مظلوم‌ترین ملت دنیا و ملتی كه خودش بزرگ‌ترین قربانی تروریسم است و یك ملت فرهنگ‌ساز و تاریخ‌ساز محسوب می‌شود را به تروریسم محكوم كنند. ترور كار آدم‌های جوان، ترسو، منافق و تجاوزطلب است. ملت ایران چه نیازی به این كار دارد؟ البته این‌ها همه بهانه است تا بتوانند از این ابزارها استفاده كنند و جلوی پیشرفت ایران را بگیرند و متاسفانه كسانی هم در داخل كشور هستند كه با دشمن همراهی می‌كنند و می‌خواهند فضای كشور را از اراده برای ساختن دور كنند.    یكی از مهم‌ترین كارهایی كه امروز دولت و ملت باید انجام دهند ایجاد اشتغال برای جوانان و ریشه‌كن كردن بیكاری است و البته این امر شدنی است. دولت به لطف مردم و با كمك همه‌ی بخش‌ها قول داده است كه ‌‌٥/٢ میلیون شغل ایجاد كند و ان‌شاءالله این كار را خواهد كرد. برای ملت ایران عیب است كه بهترین و جوان‌ها را در اختیار داشته باشد، ولی در برخی مناطق و شهرها ببیند كه جوان‌ها از بیكاری رنج می‌برند.

Montag, 24. Oktober 2011

مشکلات و معضلات پناهجویان ایرانی در سراسر گیتی... ترکیهٰ سوئدٰ آلمانٰ امریکاٰ مالزی و...


وزير ارتباطات: استفاده از VPN و فیلتر شکن جرم است


 وزير ارتباطات تاكيد كرد: استفاده از VPN و فيلترشكن برابر مقررات ممنوع، تخلف و جرم است به طوريكه در قانون جرايم رايانه‌يي به صراحت اين موضوع عنوان شده است و راه‌هاي مبارزه با آن نيز با توجه به توان فني موجود در کشور وجود دارد.
دكتر رضا تقي‌پور - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات - اظهار كرد: هر كشوري براي استفاده از اينترنت مقررات خاص خود را دارد و در كشور ما نيز مقرراتي وجود دارد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: مقررات را نهادهاي مختلف مثل مجلس محترم و بخش‌هاي قانون‌گذاري تنظيم و ابلاغ مي‌كنند و در اجرا هم دستگاه‌هاي مختلف بايد همكاري كنند و اين‌كه VPN در كشور قطع شد به اين خاطر بود كه اين كار يك تخلف قانوني است و طبيعتا از نظر فني هم ما هر موقع كه لازم باشد با هماهنگي مبادي قانوني مي‌توانيم اين اقدام را انجام دهيم.
تقي‌پور تاكيد كرد: بحث استفاده از فيلترشكن هم يك اقدام غيرقانوني است و اين‌كه حالا فيلترشكن‌هاي جديد بوجود بيايد طبيعي است كه راه‌هاي مبارزه با آن به سرعت و با توجه به توان فني كه در كشور وجود دارد، ايجاد مي شود زيرا ما وظيفه قانوني داريم كه وقتي مساله‌اي به ما ابلاغ شد، از نظر فني بايد وظيفه خود را انجام دهيم.
وزير ارتباطات در پاسخ به اين سوال كه بخشي از مبادلات اطلاعات در سيستم بانكي هم از طريق VPN انجام مي‌شود و آيا براي اين موضوع تمهيداتي انديشيده‌ايد، گفت: بله؛ پروتكل‌هاي آن‌ها جدا شده و اكنون هيچ خدشه‌اي براي تبادلات بانكي به وجود نيامده و به دستگاه‌هاي اجرايي نيز اعلام كرديم و اين آمادگي در زيرساخت ما وجود دارد كه پروتكل‌ها را منتقل كند.
وي افزود: متاسفانه اين حوزه، حوزه جنگ نرم است و هر اقدامي كه صورت مي‌گيرد كشورمان خوشبختانه توان فني بالايي دارد و مي‌تواند از نظر فني مقابله كند و بعضا ملاحظات اجتماعي است كه محدود مي‌كند ولي هر چه كه كارگروه جرايم رايانه‌يي تصميم بگيرد ما طبيعتا آن را عملي مي‌كنيم.

ساخت فیلم "من ندا هستم" توسط نیروهای وابشته به حکومت کلید خورد


 ساخت فیلم «من ندا هستم» توسط یک آمریکایی (!) ایرانی‌الاصل کلید خورد.
به گزارش آفاق، ساخت فیلم "من ندا هستم" با موضوع آخرین روزهای زندگی و مرگ "ندا آقاسلطان" توسط یک کارگردان آمریکایی ایرانی‌الاصل کلید خورد.
گفتنی است، فیلم کوتاه "من ندا هستم" که با هدف به تصویر کشیدن چهره‌ای خشن و ضدانسانی از نظام جمهوری اسلامی و چاشنی مظلوم‌نمایی شخصیت زن ایرانی در حال ساخت است از سوی "رادیو فردا" وابسته به سازمان سیا حمایت و پشتیبانی می‌شود.
به گزارش خبرنگار آفاق؛ ندا آقاسلطان‌ در جريان اغتشاشات روز شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ در محله امير آباد تهران (خيابان كارگر شمالي، تقاطع خيابان شهيد صالحي و كوچه خسروي) به ضرب گلوله كشته شد.
همچنین فيلم پخش شده در اينترنت از نحوه كشته ‌شدن "ندا" نيز به دلايل زير مشكوك به نظر مي‏رسيد:
۱ – محل تيرخوردن، از محل آشوب‌هاي عصر شنبه ۳۰خرداد بسيار دور بوده است.
۲- نيروهاي انتظامي و بسيجي مستقر در تهران براي مقابله با آشوبگران، اصولا " سلاح گرم همراه ندارند.
۳ – بعد از بلند شدن صداي تير و اصابت گلوله به يك نفر در خيابان، معمولا اطرافيان بلافاصله به روي زمين دراز مي‌كشند و سعي در نجات جان خود از اصابت تيرهاي بعدي دارند اما در اين فيلم، بعد از تيرخوردن اين خانم جوان، چندين عكاس و فيلمبردار با خونسردي به فيلمبرداري مشغول هستند.
۴ – سوژه قتل طوري انتخاب شده كه تا حداكثر ممكن، افكار عمومي بسياري را تحت تاثير قرار دهد. خانم، جوان، خوش‌رو، دانشجو
۵ – فيلم و خبر كشته‌شدن اين مرحومه با آب و تاب از نحوه كشته‌شدن و حتي اطلاعاتي از قاتلان بلافاصله در اينترنت پخش شده و هواداران مجاهدين خلق در اروپا و آمريكا بلافاصله با چاپ عكس‌هاي بزرگي از اين مرحومه، تظاهرات راه‌ انداخته اند و نيروهاي امنيتي كشورمان را خشن و خونخوار معرفي مي كنند.
۶ – فيلم تكان‌دهنده اين جنايت، شنبه شب در اينترنت قرار گرفته و روز يكشنبه بسياري از كاربران اينترنتي و بينندگان ماهواره آنرا ديدند. زمان انتخاب شده براي پخش اين فيلم هم بسيار مشكوك است چرا كه از روز يكشنبه ۳۱ خرداد با حضور موثر پليس و نيروهاي بسيجي در ميادين و چهارراه‌هاي تهران، آشوب‌ها فروكش كرد و سازمان دهندگان آشوب براي گرم‌نگه داشتن فضا، به شدت به يك «شوك رواني» براي تهييج مجدد معترضان نياز داشته‌اند.

Sonntag, 23. Oktober 2011

گشت ارشاد در باشگاه بیلیارد دختران


الهام رجبی بازیکن حرفه‌ای بیلیارد با اشاره به مشکلات و موانع بسیار برای بانوانی که می‌خواهند حرفه‌ای بیلیارد بازی کنند گفته است: در ایران هیچ باشگاهی به خانم‌ها اجازه بازی نمی‌دهد، حتی با پوشش اسلامی و در باشگاه‌هایی که مجوز بازی برای بانوان دارند، هم گشت ارشاد ایراد می‌گرفت و می‌آمد داخل و هر دختری را که بیلیارد بازی می‌کرد می‌گرفت و با خود می‌برد.
به گزارش شفاف  الهام رجبی افزود: طبق برنامه فدراسیون قراار بود تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان دختران و پسران با هم به مسابقات بین المللی اعزام شوند اما مسئولان وزارتخانهٔ ورزش یک روز قبل از اعزام ما با سفر ما مخالفت کرد. من هم چون به خاطر این رقابت‌ها امتحانات مدرسه را نداده بودم، وقتی دیدم روادید آماده است تصمیم گرفتم با هزینهٔ خودم به مالزی بروم.

پلیس: ثبت‌نام لاتاری برای گرین کارت غیر قانونی است

 اخیرا برخی از کافی نت ها و مراکز خدمات رایانه اقدام به ثبت نام گرین کارت آمریکا به صورت علنی می‌کنند. این در حالی است که بنا به اعلام رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فعالیت کافی نت ها و مراکز خدمات رایانه برای ثبت نام لاتاری و دریافت گرین کارت قانونی نیست.

به گزارش «مهر» با نزدیک شدن به زمان لاتاری و اعطای گرین کارت برخی از کافی نت ها و مراکز خدمات رایانه برای کسب سود اقدام به ثبت نام افراد در قرعه کشی می کنند.

یکی از کافی نت های خیابان پاسداران در حالی که با نوشته بزرگی روی یک پارچه ثبت نام گرین کارت را تبلیغ می کند مدعی است: با دریافت چهار هزار تومان شما و اعضای خانواده تان را ثبت نام می کنیم. این کار نیاز به مجوز ندارد و همانند ثبت نام یارانه ها قانونی است.

در یکی از کافی نت های خیابان انقلاب نیز این ثبت نام در حال انجام است. مسئول کافی نت در این باره گفت: اگرثبت نام کنید می توانید در قرعه کشی گرین کارت شرکت کنید و بدون دغدغه شهروند آمریکا شوید. دیگر از نظر بیمه و امکانات در رفاه زندگی می کنید.

اما در همین رابطه سرهنگ خلیل هلالی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: فعالیت کافی نت ها و مراکز خدمات رایانه برای ثبت نام لاتاری و دریافت گرین کارت قانونی نیست و پلیس با متخلفان برابر قانون برخورد می کند. پلیس اجازه نمی دهد که برخی برای سودجویی دست به اینگونه کارها زده و مردم را گمراه کنند.

وی ادامه داد: پلیس این موضوع را بررسی کرده و علاوه بر برخورد با متخلفان، اجازه تبلیغ این موضوع را نمی‌دهد.

Freitag, 21. Oktober 2011

پاسخ آنجلینا جولی به فرج‌الله سلحشور


پاسخ آنجلینا جولی به فرج‌الله سلحشور

چند روز پیش، روز شنبه ۲۳ مهر، آقای فرج‌الله سلحشور در گفتگوی اختصاصی با «خبرگزاری کانون دانش آموزی ایران(پانا)» گفتند: «آمدن آنجلینا جولی به ایران اتفاق خوبی است برای سینمایی که «فاحشه‌خانه» است. این سینما باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین‌المللی بیاورد.»( ظاهرا اصل مصاحبه در پانا حذف شده است.) 

نسبت به این اظهارات واکنش‌های مختلفی از سوی بازیگران و سایر دست‌اندرکاران سینمای ایران صورت گرفت و هر کس به نحوی صحبت‌های ایشان را مورد انتقاد قرار داد تا این که ایشان عقب‌نشینی کردند و گفتند:«من با صحبت‌های خودم قصد داشتم که نسبت به دعوت آنجلیا جولی به ایران واکنش نشان دهم و بگویم که سینمای ایران هرزه‌خانه نیست.»

او هرچند از بازیگران زن ایرانی معذرت خواهی کرد اما همچنان هرزه و فاحشه بودن آنجلینا جولی را مورد تایید قرار داد و صهیونیست بودن را هم به صفت‌های پیشین افزود. آنجلینا جولی امروز صبح نامه‌ی سرگشاده‌یی خطاب به ایشان منتشر کرد که در خبرگزاری‌های مختلف امروز انعکاس پیدا کرد. 

ترجمه‌ی آن را با کمی دخل و تصرف در ادامه می‌آورم:

آقای سلحشور عزیز،

متن ترجمه‌ی شده‌ی سخنان شما را در باره‌ی خودم و سینمای ایران خواندم و بسیار متاسف شدم. پیش از این من آشنایی زیادی با سینمای ایران نداشتم. قبلا نام‌هایی مانند امیر نادری، داریوش مهرجویی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، جعفر پناهی، مرضیه وفامهر… و تنی چند را شنیده بودم و موفق به دیدن برخی از آثار سینمایی ایشان شده بودم اما افتخار آشنایی با شما را نداشتم حرف‌های شما مرا واداشت تا در مورد سینمای ایران بیشتر تحقیق کنم و این به قول شما حکایت همان عدوی ست که سبب خیر می‌شود. 

در تحقیق من از سینمای ایران با نام میرزا ابراهیم‌خان صحاف‌باشی آشنا شدم که جهان‌گردی روشنفکر بود و نخستین پرژکتور را به ایران آورد و اولین سینما را در ایران تاسیس کرد. او سفرنامه‌یی دارد.

در مقاله‌یی خواندم که در سفرنامه‌اش ماجراهای مختلفی از لندن آن سال‌ها، اواخر قرن نوزدهم، نقل می‌کند و از جمله می‌نویسد:«دو ثلث زنان لندن فاحشه‌اند و یک ثلث دیگر هم چنین‌اند اما نمود ندارند.» احتمالا به این دلیل او زنان قرن نوزدهمی لندن را فاحشه می‌دانسته است که با مردان دست می‌داده‌اند، لبخند می‌زندند و گاه بدون کلاه و روسری در معابر عمومی دیده می‌شدند و از نظر او این‌کارها را فقط زنان فاحشه انجام می‌داند.

به هر روی این‌گونه که پیداست امروز نیز بعد از صد و اندی سال شما هم ملاک‌تان برای فاحشه خواندن و هرزه نامیدن دیگران همین «آزاد بودن» است و من خوشحال هستم که شما مرا با این تعبیر و تفسیر «هرزه» می‌نامید و اگر سینمای ایران را «فاحشه‌خانه» می‌خوانید درواقع دارید از این سینما تعریف می‌کنید و اگر بخواهیم حرف شما را برگردانیم به سخن دنیای پیشرفته «فاحشه‌خانه» می‌شود «خانه‌ی آزادی‌خواهان» و من قبول دارم برخی از زنان سینمای ایران زنان آزاده و آزادی‌خواهی هستند که در منظر شما «هرزه» دیده می‌شوند.

اجازه بدهید مانند دوستان‌تان شما را حاج فرج صدا کنم و بگویم حاج فرج عزیز شاید شما ندانید اما من دختری به نام زهرا دارم که در اتیوپی به دنیا آمده است و من و همسرم او را به فرزندخوانده‌گی قبول کرده‌ایم و مانند سه فرزندی که از «برد» به دنیا آورده‌ام و مانند پسر کامبوجی و ویتنامی‌مان دوست‌اش می‌دارم. 

کمی دنیای خود را وسیع‌تر کنید بی‌شک چهره‌ی‌تان هم از این حالت عبوس نجات پیدا می‌کند و کمی زیباتر می‌شوید چهره‌ی زیبا مهم نیست و اینقدر از این که چهره‌ی زشتی دارید نسبت به زیبارویان حسادت نکنید روح زیبا نایاب است وگرنه تا دلتان بخواهد یوسف و زلیخای زیباروی روی زمین به عمل می‌آید.

اگر ما هم مانند شما در دو قرن پیش زنده‌گی می‌کردیم «برد» شما را دعوت به دوئل می‌کرد و اگر فیلم «تروا» را دیده بودید حتما از این تهدید تن‌تان می‌لرزید و حتما بسیار خوش‌حال هستید که ما چند قرنی پیشرفته‌تر هستیم و مردان خود را صاحب زنان‌شان نمی‌دانند و شما را دعوت به دوئل نمی‌کنند. اما من شما را دعوت می‌کنم که با دیدی فراخ‌تر به زنده‌گی و انسان و تاریخ و جهان بنگیرید شاید از این بیماری ویران‌گر نجات پیدا کنید و چون «زلیخا» جوان و زیبا شوید.

با بهترین آرزوها
آنجلینا جولی ویت
۱۹ اکتبر ۲۰۱۱

دیکتاتور لیبی هم به پایان سلام کرد


عالی ترین مقام شورای انتقالی رسما تایید کرد که معمر قذافی کشته شده است. سیف‌الاسلام قذافی، پسر و جانشین احتمالی دیکتاتور سابق لیبی هم کشته شد. تصویر جسد معتصم قذافی رئیس دستگاه اطلاعاتی رژیم قذافی در سرت و پسر پنجم دیکتاتور لیبی نیز در شبکه‌های تلویزیونی منتشر شد.

در لیبی مقامات شورای ملی انتقالی از دستگیری معمر قذافی، رهبر سابق لیبی در جریان درگیری‌ها در شهر سرت خبر دادند و  ساعتی بعد خبر کشته شدن وی منتشر شد.
بی بی سی گزارش‌ داد:  خبر دستگیری سرهنگ قذافی در حالی منتشر شده که پیشتر مقامات دولت موقت پس از هفته‌ها درگیری از کنترل کامل شهر سرت، زادگاه معمر قذافی،خبر داده بودند.
سرت آخرین پایگاه اصلی هواداران رهبر سابق لیبی محسوب می شود و به نقل از منابع شورای انتقالی گزارش شده بود که پس از تصرف سرت، پیروزی کامل به دست آمده است.
عبدالمجید از مقامات شورای ملی انتقالی به خبرگزاری رویترز گفته است:” آقای قذافی از ناحیه هر دو پا مجروح شده است.”
در همین حال خبرگزاری فرانسه به نقل از محمد لیث یکی دیگر از مقامات شورای ملی انتقالی گفته است که سرهنگ قذافی دستگیر اما به ” شدت زخمی “شده است.

کشته شدن یک مرزبان توسط نیروهای جمهوری آذربایجان


 یکی از مرزبانان جمهوری اسلامی در پاسگاه دیده بانی فیروز آباد شهرستان پارس آباد استان اردبیل توسط نیروهای مرزبانی کشور جمهوری آذربایجان کشته شد. 
به گزارش «مهر» فرمانده مرزبانی استان اردبیل ظهر پنج شنبه درگفتگو با خبرنگاران استان با تائید این خبر اظهار داشت: سرباز مرزبانی استان بدون حمل اسلحه و به صورت اشتباهی وارد خاک جمهوری آذربایجان شده بود که توسط مرزبانان این کشور کشته میشود. 
سرهنگ سید مجتبی موسوی با بیان اینکه پیش از تیراندازی و شهادت وی، نیروهای این کشور این سرباز وظیفه را دستگیر کرده بودند، افزود: هیچ بهانه ای برای تیراندازی به فرد غیر مسلح وجود ندارد و این اقدام سربازان کشور آذربایجانی غیرقانونی و ناجوانمردانه بوده است. 
فرمانده مرزبانی استان با اشاره به تشکیل هیئتی از سوی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران برای بررسی این موضوع یادآور شد: قرار است این هیئت بزودی با هیئت رسمی کشور آذربایجان دیدار و گفتگو کند. 
وی با بیان اینکه مرزبانی ایران مراتب اعتراض شدید خود را به مقامات این کشور اعلام کرده اند،اضافه کرد: سفیر ایران در باکو نیز در حال بررسی این موضوع از راه های دیپلماتیک است.

بازی با مرگ در عمق 70 متری خلیج‌فارس/ 13 نفر مفقود شدند


مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به حبس 6 نفر از خدمه کشتی غرق شده در عمق 70 متری خلیج فارس از مفقود شدن 13 خدمه این شناور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، 6 نفر از خدمه کشتی غرق شده خدماتی حامل تجهیزات فازهای پارس جنوبی در عمق 60 تا 70 متری آبهای خلیج فارس در یک اتاق محبوس شده اند و اکسیژن این افراد حداکثر تا چند ساعت آینده به پایان می رسد.
 
پیگیری های خبرنگار مهر حاکی از آن است که با وجود اعزام شناور و بالگردها به دلیل نبود برخی از تجهیزات در منطقه حادثه نجات این افراد بسیار مشکل شده است.
 
 سید پیروز موسوی در گفتگو با مهر درباره جزئیات حادثه غرق شدن شناور پشتیبانی در آبهای خلیج فارس با اشاره به تشکیل ستاد مدیریت بحران در منطقه عسلویه، گفت: همزمان با عملیات انتقال نجات یافتگان شناور کوشا یک به ساحل عسلویه، 20 دستگاه آمبولانس به اسکله خلیج نایبند اعزام شده است.
 
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تاکید بر اینکه تاکنون 60 نفر از نجات یافتگان شناور یاد شده در مدت یک ساعت در مرکز اورژانس و کلینیک پزشکی منطقه ویژه پارس مداوا شده اند، تصریح کرد: این افراد بلافاصله در محل مهمانسرای سیراف و کمپ 2 سازمان منطقه ویژه پارس اسکان داده شده اند.
 
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تعداد افراد مفقود شده این حادثه دریایی 13 نفر گزارش شده است، بیان کرد: از این بین تعداد هشت خدمه خارجی و 5 خدمه ایرانی بوده اند که در سطح آبهای خلیج فارس مفقود شده اند.
  
وی با یادآوری اینکه هم اکنون 6 نفر از خدمه این کشتی خدماتی در اتاق شیشه ای حبس شده اند، بیان کرد: این افراد در عمق 60 تا 70 متری زیر بستر خلیج فارس تا کمتر از 24 ساعت اکسیژن برای زنده ماندن دارند.
  
موسوی با بیان اینکه اعزام شناورهای خدماتی، بالگرد و غواصان حرفه ای به سطح منطقه حادثه برای امداد و نجات افراد حادثه دیده آغاز شده است، تاکید کرد: پیش بینی می شود تا پیش از به پایان رسیدن اکسیژن آنها عملیات امداد و نجارت افراد محبوس شده در اعماق خلیج فارس انجام شود.
 
 مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اظهار بی اطلاعی از دلایل وقوع این حادثه در خلیج فارس، خاطر نشان کرد: به زودی دلایل فنی این حادثه و آمار دقیق تلفات جانی آن اعلام خواهد شد.
  
به گزارش مهر، بعد از ظهر دیروز یک فروند کشتی حامل تجهیزات فاز 12 پارس جنوبی در نزدیکی خلیج نایبند به دلیل نقص فنی غرق شده است که تاکنون گروهای امداد دریایی، غواصان و بالگرد برای امداد و نجات به خدمه این کشتی به منطقه حادثه اعزام شده اند.
  
تاکنون هیچگونه آمار رسمی درباره دلایل این حادثه نفتی در نزدیکی بندر عسلویه و همچنین تعداد کشته شادگان این حادثه از سوی سازمان های ذیصلاح منتشر نشده است.
  
این کشتی باری متعلق به یکی از شرکتهای پیمانکاری شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران ( دریا کوش) است.
  
هم اکنون یک کمیته بحران متشکل از شرکتهای نفت و گاز پارس، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی، شرکت ملی نفتکش، بهداشت و درمان صنعت نفت، سازمان منطقه ویزه اقتصادی انرژی پارس، سازمان دریانوردی و پایانه های نفتی برای بررسی دلایل این حادثه تشکیل شده است.
 
محمد راستاد مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر درباره این حادثه گفته است: با وقوع حادثه بلافاصله عملیات تجسس و نجات دریایی با بهره گیری از چندین فروند یدک کش و شناور ناجی تحت مدیریت مرکز تجسس و نجات دریایی اداره بنادر و دریانوردی عسلویه آغاز شد که تاکنون 60 نفر از سرنشینان این شناور نجات یافته اند.
  
به گفته وی هم اکنون عملیات تجسس و نجات دریایی و هوایی با به کارگیری چندین شناور و یک بالگرد که از جزیره کیش به عملیات تجسس و نجات پیوسته برای یافتن 12 سرنشین دیگر این شناور ادامه دارد. 
 

Mittwoch, 19. Oktober 2011

۷۶۰۰ ایرانی در شش ماه اول امسال درخواست پناهندگی کرده اند

دفتر پناهندگان سازمان ملل از درخواست پناهندگی بیش از ۷۶۰۰ ایرانی در شش ماه اول سال جاری خبر داده است.

به گزارش رادیو فردا، در جدیدترین گزارش این نهاد سازمان ملل گفته میشود در نیمه اول سال جاری تعداد کسانی که از کشورهای صنعتی جهان درخواست پناهندگی کرده اند نسبت به سال پیش ۱۷ درصد افزایش یافته است.
تا کنون بیش از ۱۹۸۰۰۰ نفر ازشهروندان کشورهای مختلف، از44 کشور پیشرفته جهان درخواست پناهندگی کرده اند و انتظار می رود این رقم تا پایان سال جاری به ۴۲۰۰۰۰ نفر برسد.
در گزارش سازمان ملل از ایران بعنوان یکی از پنج کشور جهان با بیشترین  تعداد پناهجویان یاد شده است.
از ۷۶۰۰ پناهجوی ایرانی بیش از ۳۰۰۰ نفر از کشوری های اروپایی درخواست پناهندگی کرده اند.

دعوت آمریکا از جامعه جهانی برای دفاع از حقوق مردم ایران

 در آستانه طرح رسمی گزارش مامور ویژه حقوق بشر ایران در سازمان ملل، دولت ایالات متحده روز سه‌شنبه با اشاره به نقض این حقوق در ایران از جامعه جهانی خواست تا جمهوری اسلامی را محکوم کرده و به تلاش برای درخواست تغییر در وضعیت مردم ایران ادامه دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این باره تاکید کرد: «مقامات [جمهوری اسلامی] هم‌چنان هر نوع اعتراضی را خفه می‌کنند، اقلیت‌های مذهبی و قومی را تحت تعقیب قرار می‌دهند، و مدافعان حقوق بشر در کشور را مورد تعرض و ارعاب قرار می‌دهند.»

مارک تونر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در بیانیه خود به «شکنجه زندانیان» در زندان‌های ایران نیز اشاره کرد.

در همین زمینه روز دوشنبه، در جریان بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران در کمیته حقوق بشر سازمان ملل، فهرستی از نقض حقوق بشر و نابرابری‌ها و سرکوب‌ها تهیه شده و از تهران خواسته شد تا با همکاری با گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل به پرسش‌ها در این باره پاسخ دهد.

این جلسه به بررسی بخش‌هایی از گزارش احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر ایران، اختصاص داشت که در آن نسبت به رفتار با فعالان جامعه مدنی، فعالان سیاسی، روزنامه‌نگاران، فعالان دانشجویی، هنرمندان، وکلا و فعالان محیط زیست ابراز نگرانی شده و موارد زیادی از گزارش‌های مرتبط با این موارد نیز ذکر شده ‌است.

«استفاده از مبالغ غیرمعقول وثیقه، فقدان استقلال قضات» و پایمال شدن حقوق زنان در قانون جمهوری اسلامی از دیگر موارد مورد اشاره در این گزارش است.

در حالی که جمهوری اسلامی هنوز به گزارشگر ویژه سازمان ملل اجازه دیدار از ایران و بررسی وضعیت از نزدیک را نداده است، متن کامل گزارش مقطعی آقای شهید قرار است روز چهارشنبه به مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک ارائه شود.

این گزارش در حالی در مجمع عمومی مطرح خواهد شد که هفته گذشته نیز بان گی‌ مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، برای چهارمین سال پیاپی قویاً از کارنامه حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرده و در گزارش سالانه جدید خود نوشت که نقض حقوق بشر در ایران طی ۱۲ ماه گذشته «ادامه یافته و تشدید شده ‌است».

در همین حال وزارت خارجه ایالات متحده روز سه‌شنبه همچنین تاکید کرد که واشینگتن «هم‌چنان در کنار مردم ایران است که چیزی نمی‌خواهند جز آن که صدای‌شان شنیده شود و دولت مسئولیت اعمالش را بپذیرد».

افزایش چشمگیر در تعداد اعدام‌های ثبت‌شده در ایران، تبعیض علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی، احکام «دل‌بخواهی و مستبدانه» زندان برای روزنامه‌نگاران، و محروم کردن دانشجویان زندانی از دریافت خدمات درمانی از جمله موارد دیگر ذکر شده در گزارش احمد شهید است.

در بخش‌های مختلف این گزارش نام و شرح وضعیت شمار زیادی از قربانیان سرکوب و فشار در ایران فهرست شده و منبع گزارش‌های رسیده در مورد آنها نیز قید شده‌ است.

Dienstag, 18. Oktober 2011

عنوان پست فرزندان موسوی و رهنورد: بيش از ۵۰ روز است که از پدر و مادرمان بی‌خبريم

دختران ميرحسين موسوی، از رهبران معترضان در ايران، و زهرا رهنورد می گويند که ۵۵ روز است که کوچکترين ارتباطی با آنان نداشته اند.

آقای موسوی و خانم رهنورد پس از تظاهرات مخالفان در تهران و چند شهر ديگر ايران در ۲۵ بهمن سال گذشته حبس خانگی شده اند.

در آخرين ديدار، آقای موسوی با اشاره به انتخابات پيش روی مجلس شورای اسلامی در اسفند سال جاری گفته بود: با توجه به ادامه وضعيت فعلی، نمی‌توان اميدی به انتخابات و شرکت در آن داشت.

وی که از رهبران معترضان به شمار می رود، همچنين در اين ديدار با اشاره به تحولات جاری کشور گفته بود: آينده روشن است.

اما به گفته دختران مير حسين موسوی و زهرا رهنورد، اين سخنان که بازتاب گسترده رسانه ای يافت و نيز برخورد قاطع پدر و مادرشان با يک مقام قضايی موجب شده است که ارتباط آنها با هم قطع شود.

آنها در گفت و گو با وبسايت کلمه احتمال داده اند که حضور اين مقام قضايی به اين خاطر بوده است تا شايد با گفت و گو به توافقی برسند، که مير حسين موسوی، با آن برخورد، راه هر گونه صحبت از آن جنس که آن ها می خواستند را از همان ابتدا بست.

بر اساس اين گزارش، مير حسين موسوی و زهرا رهنورد هفته گذشته با يکی از اقوامشان تماس گرفته و گفته اند که خوب هستند. همچنين يکی از اقوام آنها را با دلايل خاص خود انتخاب کردند و در همان روز به ديدارشان بردند. اما سه دختر مير حسين موسوی و زهرا رهنورد همچنان از شنيدن صدای پدر و مادر و يا ديدارشان به طور مطلق محروم هستند.

دختران آقای موسوی و خانم رهنورد در اين مورد به وبسايت کلمه گفته اند که ماموران  بيشتر از اينکه نمی خواهند اخبار به اين دو نفر برسد، نگران هستند که صدای شان به مردم برسد.

دختران ميرحسين موسوی و زهرا رهنورد افزوده اند که مقام های جمهوری اسلامی ايران اميدوارند وقتی آنها و فرزندانسان تحت فشار هستند، امکان دارد کم بياورند.

آنها با اشاره به اينکه اخبار به صورت فيلتر شده در اختيار مير حسين موسوی و زهرا رهنورد قرار می گيرد، به نقل از آقای موسوی گفتند که می خواهند ذهنش را سفيد کنند اما ذهن او و خانم رهنورد هرگز سفيد نخواهد شد.

بر اساس اين گزارش، مير حسين موسوی در يکی از ملاقات ها با دختران خود با انتقاد از قانون هدفمند شدن يارانه ها گفته است که اين وضعيت دارد مردم را له می کند و وضعيت اقتصادی اسفناک است.

دختران مير حسين موسوی و زهرا رهنورد در مصاحبه خود اشاره کردند که ماموران می گويند جای پدر و مادرشان خيلی عالی و خوب است، اما خانم رهنورد از هر فرصتی استفاده می کند که بگويد در زندان هستند.

 آنها اضافه کردند که آقای موسوی و خانم رهنورد تاکيد دارند که شرايط شان، «زندان است چون تمام درها و پنچره ها آهن دارد و ماموران هم هر موقع دلشان بخواهد توی خانه هستند.»

دختران اين دو زندانی سياسی به اين پرسش که آيا آقای موسوی و خانم رهنورد در منزل خودشان هستند يا جای ديگر، پاسخ داده اند که آنها هم به طور دقيق از اين موضوع خبر ندارند.

آنها همچنين در مورد پيشنهاد مير حسين موسوی برای خواندن کتاب «گزارش يک آدم ربايی»، نوشته گابريل گارسيا مارکز، به وبسايت کلمه گفتند: «در يکی از ملاقات ها پدر با تاکيد پرسيدند که کتاب گزارش يک آدم ربايی را خوانديد؟ ما گفتيم نه. گفتند اين کتاب خيلی سياسی است و شبيه اتفاقی است که بر ما گذشته است. آن جلسه گذشت و ما اسم کتاب را فراموش کرديم. دفعه ی بعد وقت خداحافظی يک دفعه يادمان آمد که دوباره نام کتاب را بپرسيم. اسم کتاب را در گوش يکی از ما تکرار کردند. رفتارشان خيلی هشدار آميز و محتاطانه بود و ما حس کرديم پيامی دارد. مخفی گفتنشان به نظر ما پيام داشت.»

در اين مصاحبه همچنين اشاره شد که دختران مير حسين موسوی و زهرا رهنورد و خانواده ها و دوستانشان تحت فشارهای امنيتی و قضايی قرار دادند.

دختران آقای موسوی و خانم رهنورد گفتند: مرتب تحت تعقيب هستند، احضار و بازجويی می شوند و تهديد به اخراج از کار و حتی ممنوع الخروج شده اند.